Teşekkür ederim.peki şuan mining için hangi kartı önerirsiniz? normalde 1660 super alacaktım şu lhr olayı kafamı karıştırdıEvet. Ama 55 üstü zor biraz. 52 civarı max o da şanslıysan.
Teşekkür ederim.peki şuan mining için hangi kartı önerirsiniz? normalde 1660 super alacaktım şu lhr olayı kafamı karıştırdıEvet. Ama 55 üstü zor biraz. 52 civarı max o da şanslıysan.
Mining için öneri yapamam valla benim 1070' e 0,7 dolar(elektriği ödemeden) deyince komple saldım o sporuTeşekkür ederim.peki şuan mining için hangi kartı önerirsiniz? normalde 1660 super alacaktım şu lhr olayı kafamı karıştırdı
3080arkadaşlar konuyu biliyorsunuz şu lhr olayı kafamı karıştırdı. mining için hangi kartı önerirsiniz?
1660 super nasıl? 3080 fiyatları üretimine göre pahalı bence
herhangi bir 3000 serisi daha mantıklı şuan lhr kırıldıktan sonra 1660 serisi yada 2060 gibi kartlar almazdım ben olsam1660 super nasıl? 3080 fiyatları üretimine göre pahalı bence
Bir YouTube kanalının LHR kartlar hakkında yaptığı algı yönetimi
O kanala yönlendirmek istemiyorum. Hocam bir PC Hocası şu an iyi bence. Her ay yapacağını söylediği şu fiyat takibi videosuyla da ayrı bir sevgimi kazanmıştı ama kendisini çok takip etmem. Belki o da Donanım Arşivi gibidir.www.technopat.net
Amma gommusler ne kadar cok yalakasi varmis sasirdim kaldim.
Bir YouTube kanalının LHR kartlar hakkında yaptığı algı yönetimi
O kanala yönlendirmek istemiyorum. Hocam bir PC Hocası şu an iyi bence. Her ay yapacağını söylediği şu fiyat takibi videosuyla da ayrı bir sevgimi kazanmıştı ama kendisini çok takip etmem. Belki o da Donanım Arşivi gibidir.www.technopat.net
Amma gommusler ne kadar cok yalakasi varmis sasirdim kaldim.