Neler Yeni

Ne kadara satabilirim ?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,341
İsim
kadir
Td 100 çok para yapar :) tl90 a da ona yakın fiyat tahminim td100 270.000 tl90 240.000 falan ama saat önemli
Deli para la ikisini de zamanında sıfır 95-100 civarına aldık.2 sene önce Case ih 65c'nin en dolusunu 80'e almıştık şimdi 260 olmuş 😯

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence gayet normal tepki veriyorum. Araba konuları açılıyorsa traktör neden açılmasın ? Ayrıca "donanım ile ilgili forumlardatraktör görmeye alışık değilim" nedir ya hoşuna gitmiyorsa umursama bakma git başka konulara bak. İlle de polemik yapacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır 😛
(işine yaradıysa en iyi cevap seçermisin)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Bence gayet normal tepki veriyorum. Araba konuları açılıyorsa traktör neden açılmasın ? Ayrıca "donanım ile ilgili forumlardatraktör görmeye alışık değilim" nedir ya hoşuna gitmiyorsa umursama bakma git başka konulara bak. İlle de polemik yapacaksın.

Tamamdır 😛
alt üst haha attım atılmasın demiyorum sadece komiğime gitti o kadar hafif gülümsedim haha attım bu kadar takıntılı oalcaksanız bence sosyal medyayı kullanmayın direk googleyi instagramı tw yi herşeyi silin yoksa daha çok kafaya takacak şeyler karşınıza çıkar

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
(işine yaradıysa en iyi cevap seçermisin)
Hocam zaten bende o fiyata komayı düşünğyordum pekte işime yaramadı :D

alt üst haha attım atılmasın demiyorum sadece komiğime gitti o kadar hafif gülümsedim haha attım bu kadar takıntılı oalcaksanız bence sosyal medyayı kullanmayın direk googleyi instagramı tw yi herşeyi silin yoksa daha çok kafaya takacak şeyler karşınıza çıkar
Dışardan böyle görünmedi ama. Neyse kapatalım konuyu.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Deli para la ikisini de zamanında sıfır 95-100 civarına aldık.2 sene önce Case ih 65c'nin en dolusunu 80'e almıştık şimdi 260 olmuş 😯
Aynen baya arttı fiyatlar o değilde bu kadar traktörü napıyosunuz :D 300 dönüm tarlanız var galiba

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Evet sanırım ilk traktör konusu :D. New Holland TD65S 2012 2200 saat olmuştur heralde görmeyeli çok oldu canavarı :D. Ne kadara satarım şimdi ? 2-3 ay önce 150.000tl ye vardı bir tane ilan şimdi kaça olur bilemiyorum. Fotoğrafları atayım Alıntıyı görüntüle
Turbo intercooler var, 3 silindir, 65 beygir ve pompa ayarı yapıldı efsane sesi var zaten mahalleli ayağa kalkıyor :D egzozu arkadan çıkarttık normalde motor bloğunun solunda olur biz garadenizliyiz ve çoook doğal olarak finduk bahçelerimiz var dallar yoruyo traktörü (bahçenin içine giriyor) böyle bir şey yaptık tentesi var normalde onuda çıkarttık dediğim gibi dalların arasında olmuyor takılıyor. Zaten satarken tenteyi takarız no problem. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam 180 en fazla bak. İntercooller felan hayırdır yani

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,341
İsim
kadir

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2