Neler Yeni

Ne olacak bu dolar bakalım?

YAAA HAK

80+
Güzel bir destekteyiz. Fed kararı akşam 21:00 bakalım uzaya mı çıkıcaz yoksa düşüşe mi?

1647443273947.png

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
haha süper güç olur

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
25 Baz artacağını düşünüyoruz.
Ekonomi bölümü ve coğrafya öğretmenliği bitiren hocama sordum, Her zaman 25 baz arttırıyorlar, bu sene anormallik var. küçük bir ihtimalle 50 baz bile arttırabilirler dedi.
Ama %80 25 baz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Osman Samed Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Yazılım, Kripto, Reklamcılık
Fed faizi artırır muhtemelen bizde 15 üstünü görürüz.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
25 baz artarsa ne olur artmasa ne olur ?

YAAA HAK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitcoinde uzun hamleler görebiliriz. Bir yukarı bir aşağı aman dikkat
1647443537073.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum pek anlamıyorsan forumdakileri de yanıltma çizdiği desteğe bakar mısın haha
Çok biliyorsan at kardeşim icraat görelim.

Ya moderatör kardeşim usdt finansal konuyla ne alakası var? tether bir kripto birimdir.

En sonunda perma ban yicem ben gidiyorum bu diyardan...

Erimtan

80+ Bronze
Dolar artıcak bugün 21:00’da benim fikrimce.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
çizgi çekerek ekonomist mi olacaksınız. bu cizgi çekenleri anlamıyorum dolarda alım/satım paritesi ithalat ihracak vb durumlar var.
çizgi neden çekip hiç hesap yapmadan yükselicek veya düşecek diyebiliyorsusunuz.
fed kaç aydır herkesi oyaladı eninde sonunda faiz arttırıcak diğer para birimlerine karşı azda olsa değer kazanır tl gibi güçsüz para birimlerini saymazsak.
bu arada kripto paralar kumar salonu yapılmış bir sistem çizgi çekmeyle ne olacağı bilinemez. para kazanma hırsına atıyorlar kendilerini balina gelirse şişiyor giderse zarar oluyor. resmen soygun düzeni birileri zarar etmeden birileri kar edemiyor ve kazanma tamamen şans parayı bağlayıp balina bekliyorsun tam komedi

Son düzenleme:

Lowe

80+ Bronze
çizgi çekerek ekonomist mi olacaksınız. bu cizgi çekenleri anlamıyorum dolarda alım/satım paritesi ithalat ihracak vb durumlar var cizgi neden çekip hiç hesap yapmadan yükselicek veya düşecek diyebiliyorusunuz.
fed kaç aydır herkesi oyaladı eninde sonunda faiz arttırıcak diğer para birimlerine karşı azda olsa değer kazanır TL gibi güçsüz para birimlerini saymazsak.
bu arada kripto paralar kumar salonu yapılmış bir sistem çizgi çekmeyle ne olacağını bilinemez. para kazanma hırsına atıyorlar kendilerini balina gelirşe şişiyor giderse zarar oluyor. resmen soygun düzeni birileri zarar etmeden birileri kar edemiyor ve kazanma tamamen şans parayı bağlaıp balina bekliyorsun tam komedi
andaval diyo ya bide bana çok gülüyorum bunlara :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,214
Üyeler
159,740
Son üye
MinikKk
Top Bottom