dostum pek anlamıyorsan forumdakileri de yanıltma çizdiği desteğe bakar mısın hahaGüzel bir destekteyiz. Fed kararı akşam 21:00 bakalım uzaya mı çıkıcaz yoksa düşüşe mi?
Alıntıyı görüntüle
Çok biliyorsan at kardeşim icraat görelim.dostum pek anlamıyorsan forumdakileri de yanıltma çizdiği desteğe bakar mısın haha
hahaÇok biliyorsan at kardeşim icraat görelim.
andaval diyo ya bide bana çok gülüyorum bunlaraçizgi çekerek ekonomist mi olacaksınız. bu cizgi çekenleri anlamıyorum dolarda alım/satım paritesi ithalat ihracak vb durumlar var cizgi neden çekip hiç hesap yapmadan yükselicek veya düşecek diyebiliyorusunuz.
fed kaç aydır herkesi oyaladı eninde sonunda faiz arttırıcak diğer para birimlerine karşı azda olsa değer kazanır TL gibi güçsüz para birimlerini saymazsak.
bu arada kripto paralar kumar salonu yapılmış bir sistem çizgi çekmeyle ne olacağını bilinemez. para kazanma hırsına atıyorlar kendilerini balina gelirşe şişiyor giderse zarar oluyor. resmen soygun düzeni birileri zarar etmeden birileri kar edemiyor ve kazanma tamamen şans parayı bağlaıp balina bekliyorsun tam komedi