NE TARZDA PARFÜMLER KULLANIYORSUNUZ?

aventus birçok markanın idol parfümü oldu ya klasikleşmiş kokudur artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orijinal kullanmayı iyi bir muadil kullandıktan sonra bıraktım parasına göre haketmiyorlar.Şuan kendim yapmaya başlıyorum artık.
17 yaş yaz ayı için paradise garden,dior sauvage (klasikleşmiş çok kişi kullanıyor),invictus (deniz gibi kokar ferahtır)

yaptığım parfümler güzel olursa burada öneren değerli büyüklerime küçük 5ml testerlar göndereceğim önerdikleri parfümlerin kargo bana ait olacaktır+tester onun için sizin öneri ve düşünceleriniz önemlidir
Sauvagenin muadilleri tutmuyor ya
İnvictus muadilinide mad de bulamamıştım bargello açılsın ordanda bakarım tekrardan

Sauvagenin muadilleri tutmuyor ya
İnvictus muadilinide mad de bulamamıştım bargello açılsın ordanda bakarım tekrardan
bargello çok seviliyordu en son 561 di invictusda

şuan yeni aldığım paradise garden var çok güzel sucul ferah incir gibi kokuyor tam genç kokusu öneririm bir farklılık istiyorsan

Kullanmıyorum :D

Bargello 709

Merhabalar yakın zamanda butik parfüm üretimi ve yakın çevreme satımını yapmayı düşünüyorum.İster istemez elinde kalmaması için insanlar tarafından sevilen ve kullanılan kokular olmalı diye düşünüyorum bu ürettiklerim parfüm.Sizler hangi kokuları kullanıyorsunuz yaz aylarında.Belki sizlere de cazip gelebilir yaptığım parfümler.Şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim
Şuan da Mad'ın yeşil kutulu olan (narkotik) modelini kullanıyorum erkek parfümüdür tam bir kış mevsimi parfümü gibi geldi bana kokusu çok iyi

Eros bana çok kalıcı gelmedi. (muadillerinden bahsediyorum orjinalini deneme şansım olmadı)
muadillerde başarılı 2-3 firma mevcut adam akıllı.Bazı yerlerde 1 tane çok iyileri geri kalanlar hep vasat oluyor

jpg garden paradise ve kenzo homme marine
sıcak havalarda vazgeçilmezler arasında,Paradise garden orijinal satın aldım test edip listeme ekleyeceğim

stronger with you intensly diye biliyorum kış ayında satışı için yapacağım yakın zamanda bende çok sevilen parfüm

Şuan da Mad'ın yeşil kutulu olan (narkotik) modelini kullanıyorum erkek parfümüdür tam bir kış mevsimi parfümü gibi geldi bana kokusu çok iyi
mad narkotik güzeldi siyah olanından bahsediyorum ama mad fiyatlarından kaynaklı popülerliği düşüyor artık çok kaliteli işler yapamıyorlar

muadillerde başarılı 2-3 firma mevcut adam akıllı.Bazı yerlerde 1 tane çok iyileri geri kalanlar hep vasat oluyor

sıcak havalarda vazgeçilmezler arasında,Paradise garden orijinal satın aldım test edip listeme ekleyeceğim

stronger with you intensly diye biliyorum kış ayında satışı için yapacağım yakın zamanda bende çok sevilen parfüm

mad narkotik güzeldi siyah olanından bahsediyorum ama mad fiyatlarından kaynaklı popülerliği düşüyor artık çok kaliteli işler yapamıyorlar
Dolce gabanna light blue intense parfümü hakkında ne düşünüyorsunuz baya övülen bir parfüm gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,201
Üyeler
173,625
Son üye
ttfunStar
Geri