Yardım Ne Yaparsam Yapayım Fps'im aynı Düşük Ayarda da Yüksek Ayarda da

slckn97

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus Rog Strix G513IH modeli laptobumda ne denersem deneyim valorant ve cs go da maksimum 120 fps alıyorum 100 civarı geziyor herşeyi denedim nerdeyse nvidia ayarları oyun ayarları Windows ayarları vs. Ama halen aynı yardımcı olurmusunuz
Teknik Özellikler :
Ryzen 7 4800h
AMD dahili ekran kartı + Nvidia Gtx1650
8gb ram
Edit: Ekran 144 hz
Vsync her yerden kapalı!!!!
@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:
Oyunlarda çift kanal ram kullanılması fps olarak geri dönüyor. Sizinki tek kanal ise ondan kaynaklı olabilir.

ayarlardan vsync varsa kapatabilirmisiniz ?

benim eski monitorümde 60 hz idi , oyunlarda 60 fps den fazlasını göremediğim için vsync aktif ettiğimde fpsim 60 ı geçmez ve böylelikle boşuna sistemim yorulmazdı , espiri bu yani .

ayarlardan vsync varsa kapatabilirmisiniz ?

benim eski monitorümde 60 hz idi , oyunlarda 60 fps den fazlasını göremediğim için vsync aktif ettiğimde fpsim 60 ı geçmez ve böylelikle boşuna sistemim yorulmazdı , espiri bu yani .
Ekran 144 hz.

Menüde fps kısıtlama ayarları var onları bir kontrol et. Ekranın 144 hz ama bazı sync teknolojileri 120hzde çalışıyor onları bir kontrol et

Asus Rog Strix G513IH modeli laptobumda ne denersem deneyim valorant ve cs go da maksimum 120 fps alıyorum 100 civarı geziyor herşeyi denedim nerdeyse nvidia ayarları oyun ayarları Windows ayarları vs. Ama halen aynı yardımcı olurmusunuz
Teknik Özellikler :
Ryzen 7 4800h
8gb ram
@Abdullah Hacıgül
Her şeye de etikeylemeyin şu adamı. İşi gücü yok yardım mı edecek :)
Oyunları hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

Teknik Özellikler :
Ryzen 7 4800h
8gb ram
@Abdullah Hacıgül
İndirimdeki laptopmu bu 6500 TL ye düşen

Teknik Özellikler :
Ryzen 7 4800h
8gb ram
@Abdullah Hacıgül
işlemcin nihai performans modunda değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular