Niye la sen ne olmak istiyorsun ki?Polis, asker olmanın önüne geçiyorsa bulaşmıyorum hiç.
Niye la sen ne olmak istiyorsun ki?Polis, asker olmanın önüne geçiyorsa bulaşmıyorum hiç.
Sen yine bir doktora görün bilgi al.Hava harp ile yazılım arasında gidip geliyorum şu sıralar havacılık çocukluk hayalim yazılımda şu anki hayalim
Görünücem doktoraSen yine bir doktora görün bilgi al.
Kafein odaklı şunu alabilirsin:
TAFT Coffee Co. | Dünyanın En Yüksek Kafeinli Filtre Kahvesi
Dünyanın En Güçlü Kahvesi TAFT Coffee'de Lezzetli, Yüksek Kafeinli Kahveniz Sizi Bekliyor. %232 kafein oranı ile Türkiye'nin ilk altın marka tüketici ödüllü yüksek kafeinli kahvesini istediğiniz şekilde öğüterek en taze haliyle ücretsiz kargo farkıyla gönderiyoruz.www.taftcoffee.com
Yani bünyene bağlı. Mesela 1 fincan filtre kahve içtiğinde kalbin küt küt atmaya başlıyor mu mesela.Bu kahve iyi mi sıkıntı yaratmaz dimi?
Hocam normal kahve içmeye başla önce sen. Bu ürünün kafein oranı yüksek çarpıntı falan yapar ölüyorum zanneder panik atak geçirirsin.Görünücem doktora
Bu kahve iyi mi sıkıntı yaratmaz dimi?
Hiç filtre kahve içmedim ama genelde kahvelerin bana etki etmediklerini biliyorum.Yani bünyene bağlı. Mesela 1 fincan filtre kahve içtiğinde kalbin küt küt atmaya başlıyor mu mesela.
psikologa git anlatHangi bölüme gitmem gerekiyor bunun için ve bir yan etkisi olmaz dimi
Yani şöyle yapabilirsin. Bir kafeye git. Bi orta veya büyük boy iç. Kalbine etkisi var mı ne kadar var falan.Hiç filtre kahve içmedim ama genelde kahvelerin bana etki etmediklerini biliyorum.
Polis, asker olmanın önüne geçiyorsa bulaşmıyorum hiç.
Hmm benimde biraz kilo almam lazım her türlü sıkıntılıBen iki yıldır kullanıyorum dozları var ona göre veriyolar asker vs.de ona göre oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yan etkisi ise (bende) halsizlik ayrıca açlık duygusu yokmuş gibi hissediyorum hiç acikmiyorum
Evde kendim nescafe 3ü bir arada yapsam büyük bir bardağa öyle denesem olur mu?Yani şöyle yapabilirsin. Bir kafeye git. Bi orta veya büyük boy iç. Kalbine etkisi var mı ne kadar var falan.
Ya da direkt sipariş geç.
Olmaz. Onlar gerçek kahve değil.Evde kendim nescafe 3ü bir arada yapsam büyük bir bardağa öyle denesem olur mu?