Neler Yeni

Ne yapıyorsunuz bu saatte ?

KeepHyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ömer Alp Yurdakul
reyiz pc hayallerini pişmanlık yüzünden kuruyorum canlı ders zamanı gelince 4k bi labtop alcaz dedi ailem masaüstü alak dedim ama eve * olarak gelmişim gibi fikirlerim önemsiz komşu şirkette çalışıyor neymiş işyerinde bilgi işlemci varmış bi labtop sipariş ettiler volorant lowda 20fps di biliyorum ders için alınmıştı ama minecraft 1.8 i akıcı bile oynayamiyordum sonra şarj yeri yandı ve teknik servis tabii ki sistemin yarı fiyatını önerdi ve kullani hatasi biçti. mahalle tamircisine götürdü alt komşu yine (bu komşu neden benim labtopum kararlarını alıyor anlamıyor iyiki bi şirkette çalışıyor) pc cok ucuza tamir oldu ma tahmin et nolsu tab2 geldiginde artik mc bile açamiyirdu ve yine yandi artik tamir ettirmeyin dedim bi ise yaramiyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bugun biraz moralim yukseldi sonunda lise ilk yilim olarak bana pc alcaklarnis (komşu karışırsa cinayet çıkabilir)

ya reyiz alcaz dedimiz bi gt1030 benim butun isteklerimi accak bi pc
Böyle konularda ağırlığını ortaya koyman lazım.Bundan 3 sene önce babam bir laptop almıştı çöptü, bozulunca abim önce rtx 2060lı sistem toplattı,bu sene de istediğim liseyi kazanınca ben de rtx 2060lı toplattım.Demek istediğim şu ki senin istediğini almak zorunda bırak(başarılarınla).
Ha bir de açıklaman lazım neyin daha mantıklı olacağını.

Sami Järvi

80+ Silver

Microsoft

80+ Bronze
Böyle konularda ağırlığını ortaya koyman lazım.Bundan 3 sene önce babam bir laptop almıştı çöptü, bozulunca abim önce rtx 2060lı sistem toplattı,bu sene de istediğim liseyi kazanınca ben de rtx 2060lı toplattım.Demek istediğim şu ki senin istediğini almak zorunda bırak(başarılarınla).
labtop almicak kadar akillandilar bence

KeepHyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ömer Alp Yurdakul

Sami Järvi

80+ Silver
bunun ayrı olarak konu açayım sabah

yazılım mühendisliği okuyacağım yüksek ihtimal

Microsoft

80+ Bronze
reyiz olay benim rtx 2060 ma ihtiyacim olmam ben mc , zula ve volo bagimlisiyim gt1030 bana yetecektir. aileyi zorlamak iyi bir fikir olabilir ama ekonmik acidan cok iyi diiliz bu aralar araba fln aldikda kredisi fln

KeepHyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ömer Alp Yurdakul
bunun ayrı olarak konu açayım sabah

yazılım mühendisliği okuyacağım yüksek ihtimal
Ben de üni için yazılım veya dijital oyun tasarımı istiyorum.Laptop güzel bu arada

reyiz olay benim rtx 2060 ma ihtiyacim olmam ben mc , zula ve volo bagimlisiyim gt1030 bana yetecektir. aileyi zorlamak iyi bir fikir olabilir ama ekonmik acidan cok iyi diiliz bu aralar araba fln aldikda kredisi fln
anladım

Sami Järvi

80+ Silver
Ben de üni için yazılım veya dijital oyun tasarımı istiyorum.Laptop güzel bu arada

anladım
ne dediğimi anlayacaksın büyük ihtimal
60 hz olması benim için bi tık avantaj online fps oyunlarına karşı baya soğutur beni ve bağımlılık yapıyorlar.
ünide valo cs varzone bağımlısı olmayı kimse istemez

KeepHyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ömer Alp Yurdakul
ne dediğimi anlayacaksın büyük ihtimal
60 hz olması benim için bi tık avantaj online fps oyunlarına karşı baya soğutur beni ve bağımlılık yapıyorlar.
ünide valo cs varzone bağımlısı olmayı kimse istemez
Evet monitor fazla akıcı olunca oyun oynama isteği doğuruyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Çalınan telefonum bir ümit sinyal verir diye samsung'un sitesinde boş boş bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,356
Üyeler
167,300
Son üye
gsemre1998
Top Bottom