Neler Yeni

Ne yapmaliyim bilemiyorum tavsiye lazim

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Merhaba, bildiginiz uzere sinavlar yapildi, sinavlar yuzunden gorustugum bir arkadasim korona olmus. Bu yuzden benim de korona olmam oldukca mumkun, babamda 1 tane kronik rahatsizlik mevcut onun icin cok endiseliyim. Bir yandan da 2. sinavlarin stresi var sinavlarda cok fazla konu var ve ben hepsine hakim degilim, ilk sinavlari guzel bir tekrar ile atlattik ama 2. sinavlar olursa cidden biterim. Ne yapmaliyim cidden bilmiyorum bu haberi aldiktan sonra asiri streslendim, suan resmen ellerim titriyor babama bir sey olacak diye.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk
2. Sınavlar ertelenebilir. Odanda izole olursan babana bişey olmaz. Annen yemeği kapına bıraksın sen al.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Efecan
En yakın zamanda test ol.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Sınavlar ertelenebilir. Odanda izole olursan babana bişey olmaz. Annen yemeği kapına bıraksın sen al.
Arkadasimla konusuyorduk onceden, babama suan gectiyse ne yaparim bilemiyorum. Yarin test olacagiz umarim negatif cikar.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Efecan
En İyi Cevap
1
Merhaba, bildiginiz uzere sinavlar yapildi, sinavlar yuzunden gorustugum bir arkadasim korona olmus. Bu yuzden benim de korona olmam oldukca mumkun, babamda 1 tane kronik rahatsizlik mevcut onun icin cok endiseliyim. Bir yandan da 2. sinavlarin stresi var sinavlarda cok fazla konu var ve ben hepsine hakim degilim, ilk sinavlari guzel bir tekrar ile atlattik ama 2. sinavlar olursa cidden biterim. Ne yapmaliyim cidden bilmiyorum bu haberi aldiktan sonra asiri streslendim, suan resmen ellerim titriyor babama bir sey olacak diye.
Okuldan izin al okula gitme gidersende 2 veya 3 tane maske tak kimseye yakın olma okuldan rapor al

Allah şifa versin kardeşim, corona testi olmanı çok önermiyorum çünkü yanlış sonuçlar veriyor hep ama okuldakileri de tehlikeye atmaman için test olmalısın. Belki baban hafif geçirebilir nefes darlığı olursa anca doktora gidersiniz çünkü hastanedeki ilaçlar ölümcül.

Top Bottom