Neler Yeni

Ne yapmalıyım yardım

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Öncelikle hepinize iyi günler sonunda kredi kartı limitini arttırdık ve bilgisayar alabilirim ama biraz heyecanlıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum teknobiyotik E3 var aklımda şuan almak istediğim E3 de aklımdaki özelleştirmeler bunlar asağıya veriyorum
R5 1600af
Galax RTX2060
Adata XPG SX8200 pro 256gb
Dark n10 pro
Limitim normalde 5500tl ama annemi ve babamı ikna edebilirsem 5600tl ye alabilirim bu sistem bu şekilde 5633tl tutuyor Abdullah abi yeni bir sistem çıkaracak ama beklemek istemiyorum hepiniz anliyorsunuzdur beni heyecanliyim hemen gelmesini istiyorum hemen almak istiyorum ne yapmalıyım sizce Abdullah abi ne zaman çıkaracağını da söylemedi sistemi en azından ne zaman getireceğini söylese rahatlasak o süreyi beklesek bu şekildede bu bilgisayar güzel biliyorum ama daha az bir fiyata r5 3600 lu sistem çıkarır yanında hediyeleri ile birlikte bu seferde beklemedigime üzülmüş olurum biraz karışık bir durum 😂

Yağız 111

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Bu bilgisayarı alıcaksan ssd değiş kronik sorunlu

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Biraz sakin ol kral :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ahmet Arpacı
Öncelikle hepinize iyi günler sonunda kredi kartı limitini arttırdık ve bilgisayar alabilirim ama biraz heyecanlıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum teknobiyotik E3 var aklımda şuan almak istediğim E3 de aklımdaki özelleştirmeler bunlar asağıya veriyorum
R5 1600af
Galax RTX2060
Adata XPG SX8200 pro 256gb
Dark n10 pro
Limitim normalde 5500tl ama annemi ve babamı ikna edebilirsem 5600tl ye alabilirim bu sistem bu şekilde 5633tl tutuyor Abdullah abi yeni bir sistem çıkaracak ama beklemek istemiyorum hepiniz anliyorsunuzdur beni heyecanliyim hemen gelmesini istiyorum hemen almak istiyorum ne yapmalıyım sizce Abdullah abi ne zaman çıkaracağını da söylemedi sistemi en azından ne zaman getireceğini söylese rahatlasak o süreyi beklesek bu şekildede bu bilgisayar güzel biliyorum ama daha az bir fiyata r5 3600 lu sistem çıkarır yanında hediyeleri ile birlikte bu seferde beklemedigime üzülmüş olurum biraz karışık bir durum 😂
bence bekle çünkü r5 1600af li sistem almak yerine r5 3600 lü sistem alırsın

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sistem gayet iyi. İleride de depolama yetmeyince ekleme yaparsın tam olur.
Ama ram hakkında bilgi vermemişsin. Eğer onu 8 GB aldıysan günümüzde pek yeterli değil, ancak idare eder. İleride ekleme yaparsın yani sıkıntı yok.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem gayet iyi. İleride de depolama yetmeyince ekleme yaparsın tam olur.
Ama RAM hakkında bilgi vermemişsin. Eğer onu 8 GB aldıysan günümüzde pek yeterli değil, ancak idare eder. İleride ekleme yaparsın yani sıkıntı yok.
Yok yok dostum 16 gb sistem ben sadece upgrade ettikleeimi yazdım yanımda 2tb harddiskim var depolama problemim olmaz yani ama beklemeli miyim onu düşünüyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Yanlış bilgi vermeyelim, SX 8200 Pro'nun en ufak sorunu yok, nereden çıkıyor bu her SSD'ye kronik sorunlu deme huyu.
Beklemenin zararı olmaz ama yeni cikacsk sistemin fiyatı bana uygun olacak mı o zamana kadar dolar yukselir mi onları düşünüyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Beklemenin zararı olmaz ama yeni cikacsk sistemin fiyatı bana uygun olacak mı o zamana kadar dolar yukselir mi onları düşünüyorum
Yeni sistem yakında çıkacak, Abdullah abi Instagram hikayesinde bu şekilde söylemişti. Tahminlere göre 4-5K bandında bir sistem olarak. Dolar şu an düşüşte, yükseleceğini sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,824
Üyeler
160,890
Son üye
xNeco_Strafe
Top Bottom