M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,165
hocam rütbeniz ne olmuş öyle çok değişik duruyorBiliyorum, kötü anlamda yazmadım zaten.
Boş ver. Zaten coin işleri daha kazançlı.![]()
hocam rütbeniz ne olmuş öyle çok değişik duruyorBiliyorum, kötü anlamda yazmadım zaten.
Boş ver. Zaten coin işleri daha kazançlı.![]()
Yeni gelmiş.hocam rütbeniz ne olmuş öyle çok değişik duruyor
hayırlı olsun hocam gerçekten hak ediyorsunuzYeni gelmiş.
Yeni Rütbe "KRAL TACI" Eklenmiştir. Hayırlı Olsun ❤️
Dostlarım selamlar forumda uzun zamandır takip ettiğimiz gerçekten yararlı ve pozitif üyelere maks. rütbe olarak adlandırdığımız Kral Tacı rütbesini oluşturduk. Bu rütbenin ilk amacı kaliteli üyeleri öne çıkartmaktır. Onun dışında 80+ Titanium rütbesinin tüm özelliklerine sahip olup + olarak...forum.donanimarsivi.com
Bir daha gönderin kimliğinizi 3 ay neden beklediniz?Coinbasede hala bekleme listesindeyim
3 ay oldu
En az 50 defw gönderdimBir daha gönderin kimliğinizi 3 ay neden beklediniz?
1 haftada onaylanmıştı benim.Coinbasede hala bekleme listesindeyim
3 ay oldu
Şansa bağlı1 haftada onaylanmıştı benim.
selam hangi günü beklemeliyiz birde hangi cüzdana gelecekŞansa bağlı
hocam airdrop konusunda hiç bir bilgim yok bunu yapmak istiyorum nerden bunu hakkında bilgi edinebilirim?Şansa bağlı
Kriptokratın mutfağı hesabının son videosuna bakhocam airdrop konusunda hiç bir bilgim yok bunu yapmak istiyorum nerden bunu hakkında bilgi edinebilirim?
dostum bu like ne zaman dağıtılacak?Yapacak arkadaşlar Coinmarketcap e girip NEAR ın dışında Only1 içinde drop alabilir. Coinmarketcap e giriyoruz. Arama kısmına Only1 yazıp favorilere ekliyoruz. Daha sonra near da yaptığımız gibi watchlist sekmesinde share e basıp public i aktif ediyoruz. İlk near ı yaptıysanız otomatik aktif olur. Daha sonra buradan quize girin. Cevaplar bu şekildedir.
1Alıntıyı görüntüle 2 Alıntıyı görüntüle 3 Alıntıyı görüntüle
4Alıntıyı görüntüle 5 Alıntıyı görüntüle
6Alıntıyı görüntüle 7 Alıntıyı görüntüle 8 Alıntıyı görüntüle
9 Alıntıyı görüntüle 10 Alıntıyı görüntüle 11 Alıntıyı görüntüle
12 Alıntıyı görüntüle 13 Alıntıyı görüntüle 14 Alıntıyı görüntüle
15 Alıntıyı görüntüle 16 Alıntıyı görüntüle
17Alıntıyı görüntüle
16.soru için buradan phantom wallet ı eklenti olarak ekliyoruz ve kayıt oluyoruz. Daha sonra wallet 1 yazan yerin sağındaki wallet ı kopyalayıp buraya yapıştırıyoruz.
17.soru da near da yaptığınız gibi watchlist adresinizi ekliyorsunuz.
Airdrop u öğrettiği için @DOGANALPASLAN a teşekkür ederim.
8 gün sonradostum bu like ne zaman dağıtılacak?