NEDEN 16 GB RAM?

Ben RAM alacağım ama hep bu soruyu kendime soruyorum sizce neden 16 gb RAM?
çünkü şuan 8gb ram devrii bitti resmen ve çoğu oyun 11-12gb ram kullanıyor 4-5 yıla 16gb ram devri de kapanaacak

Çünkü günümüz oyunları için 8GB yeterli olmuyor. BF5, CoD:Warzone gibi oyunlar 12 GB ram kullanıyor.

8gb ram günümüz için yetersiz kalabiliyor. Bazı oyunlarda FPS drop yaşamanıza da neden olabilir.

Günümüz oyunları en az 10 gb ram kullanıyor. sen 8 gb alırsan fps düşüklüğü yaşarsın

16 gb ama tek 16 değil 8+8 olmalı performans ve oyunlarda fps drop olmaması için

Ciddi tasarım, ciddi performans. ... işlemciden sonra ram, bir PC kullanma deneyimi üzerinde en büyük etkiye sahip olacaktır. ram, Rastgele Erişim belleği anlamına gelir ve genellikle “hafıza” olarak kısaltılır .

Artık oyunlar en kötü 9 GB RAM kullanıyor bir 5 yıla kadar da 16 GB RAM devri biter.

8GB çoğu alanda yetersiz. AAE'den 1080P 60FPS video renderlarken 8gb ram yetersiz kalıyor arkadan opera bile açamıyorsun. Artık oyunlar minimum 10-11gb ram kullanmaya başladı

Ne kadar saçma bir soru yahu. Ben size şöyle sorayım günümüz için en çok tercih edilen RAM miktarları 8 ve 16 olmak üzere ikiye ayrılıyor. Peki neden 16 varken 8 GB RAM ?

Günümüz oyunlarının gün geçtikçe sistem gereksinimleri artıyor bu yüzden ram isteğide artıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,373
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri