Neler Yeni

Neden AMD Ekran Kartı Almamalısın İşte Örnek

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Yok
2 yıldır ROG STRIX RX 580 kullanıyorum ve artık son yaşadığım olaydan sonra bıktım usandım. Bu sorunun sadece ben de mi olduğunu yoksa yaygın mı olduğundan emin değilim ama bugün Cyberpunk'u kurduğumda karakter yaratma ekranında ve envanter ekranında karakterin tamamen siyah olduğunu, dokularının olmadığını, sadece düz siyah olduğunu fark ettim. Bütün grafik ayarlarını denedim fakat düzelmedi ayrıca bir sürü başka şey de denedim ve hiçbir şey çare olmadı. Bu yüzden oyunu yeniden kurdum. Tabii ki hala aynıydı ve bu noktada bunun sadece karakterde olmadığını, aynı zamanda eşya önizlemelerinin de çok karanlık olduğunu fark ettim. Karakteriniz eğer düz siyah bir siluete benziyorsa, o zaman muhtemelen bu benim yaşadığım problemin aynısını yaşıyorsunuzdur ve tek çözümü sürücülerinizi 21.12.1'in öncesine alın. Ayrıca Yeni çıkan AMD 22.1.2 ve 22.1.1 sürücülerinde de bu sorun devam ediyor. AMD'nin daha bunu düzeltmesine çok var. Bu konuda neden AMD ekran kartı tercih etmemeniz gerektiğine iyi bir örnek olarak burada dursun.

1643748132924.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
2 yıldır ROG STRIX RX 580 kullanıyorum ve artık son yaşadığım olaydan sonra bıktım usandım. Bu sorunun sadece ben de mi olduğunu yoksa yaygın mı olduğundan emin değilim ama bugün Cyberpunk'u kurduğumda karakter yaratma ekranında ve envanter ekranında karakterin tamamen siyah olduğunu, dokularının olmadığını, sadece düz siyah olduğunu fark ettim. Bütün grafik ayarlarını denedim fakat düzelmedi ayrıca bir sürü başka şey de denedim ve hiçbir şey çare olmadı. Bu yüzden oyunu yeniden kurdum. Tabii ki hala aynıydı ve bu noktada bunun sadece karakterde olmadığını, aynı zamanda eşya önizlemelerinin de çok karanlık olduğunu fark ettim. Karakteriniz eğer düz siyah bir siluete benziyorsa, o zaman muhtemelen bu benim yaşadığım problemin aynısını yaşıyorsunuzdur ve tek çözümü sürücülerinizi 21.12.1'in öncesine alın. Ayrıca Yeni çıkan AMD 22.1.2 ve 22.1.1 sürücülerinde de bu sorun devam ediyor. AMD'nin daha bunu düzeltmesine çok var. Bu konuda neden AMD ekran kartı tercih etmemeniz gerektiğine iyi bir örnek olarak burada dursun.

1643748132924.png
Cyberpunkta karakter yapamıyoruz, eski driver' ı kurunca düzeliyor ama olsun AMD alınmaz 👍

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3

1643748132924.png
Ozaman Hay amd. Diye bilirmiyim.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
AMD driver olarak hep geri kalmıştı. Onun için son sürüm çıktığı zaman kullanıcılar hemen geçmezler.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Kesinlikle katılıyorum dostum bende RX560 4GB kullanıyorum alt+r yapınca oyun donuyor ekran gidiyor AMD kendini siliyor geçen gün konu açmıştım AMD alınmaz .

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Cyberpunkta karakter yapamıyoruz, eski driver' ı kurunca düzeliyor ama olsun AMD alınmaz 👍
Çok ilginçtir ki RX590 kullanıyorum. 3 yıl oldu yaşadığım tek sorun termal macunun ömrünü tamamlaması oldu :D Ne Wattman ne böyle bir sorun yaşadım. Sanırım ben şanslı bir AMD kullanıcısıyım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,617
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom