Neler Yeni

Neden AMD Ekran Kartı Almamalısın İşte Örnek

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
2 yıldır ROG STRIX RX 580 kullanıyorum ve artık son yaşadığım olaydan sonra bıktım usandım. Bu sorunun sadece ben de mi olduğunu yoksa yaygın mı olduğundan emin değilim ama bugün Cyberpunk'u kurduğumda karakter yaratma ekranında ve envanter ekranında karakterin tamamen siyah olduğunu, dokularının olmadığını, sadece düz siyah olduğunu fark ettim. Bütün grafik ayarlarını denedim fakat düzelmedi ayrıca bir sürü başka şey de denedim ve hiçbir şey çare olmadı. Bu yüzden oyunu yeniden kurdum. Tabii ki hala aynıydı ve bu noktada bunun sadece karakterde olmadığını, aynı zamanda eşya önizlemelerinin de çok karanlık olduğunu fark ettim. Karakteriniz eğer düz siyah bir siluete benziyorsa, o zaman muhtemelen bu benim yaşadığım problemin aynısını yaşıyorsunuzdur ve tek çözümü sürücülerinizi 21.12.1'in öncesine alın. Ayrıca Yeni çıkan AMD 22.1.2 ve 22.1.1 sürücülerinde de bu sorun devam ediyor. AMD'nin daha bunu düzeltmesine çok var. Bu konuda neden AMD ekran kartı tercih etmemeniz gerektiğine iyi bir örnek olarak burada dursun.

1643748132924.png
Genelleme yapmamak gerek yani demek istediğim her modelde böyle sıkıntılar yok gidip nvidia da alsan belli olmaz onlarda da sıkıntı çıkabilir isterseniz satıp başka bir kart almaya çalışabilirsiniz elinizdeki kaç gb'lık versiyon

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Benim de ALT+R yapınca format atıyor PC. Hay AMD..

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nvidia'nın AMD den iyi olduğu bir gerçek fakat AMD ekran kartı alınmaz diye bir şey de yok geri de kalmış mı? kalmış. Ama onun dışında gayet iyi bence ben donanımsal-yazılımsal hiçbir sorun yaşamadım.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Yok
Genelleme yapmamak gerek yani demek istediğim her modelde böyle sıkıntılar yok gidip nvidia da alsan belli olmaz onlarda da sıkıntı çıkabilir isterseniz satıp başka bir kart almaya çalışabilirsiniz elinizdeki kaç gb'lık versiyon

Kartla alakası yok dostum konuyu okumadın herhalde. Sürücüyle alakalı. 8 GB model.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu konudan sonra AMD :confused:

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Yok
Nvidia'nın AMD den iyi olduğu bir gerçek fakat AMD ekran kartı alınmaz diye bir şey de yok geri de kalmış mı? kalmış. Ama onun dışında gayet iyi bence ben donanımsal-yazılımsal hiçbir sorun yaşamadım.

İşte alınmaması için yeterli sebep bunlar. Saçma sapan driverlar ile uğraşmak isteyen alsın.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Yok
Anlıyorum hocam 8gb ooan modelse bence iyi but fiyata satıp indirim kovalayıp iyi bir kart alabilirsiniz

Zaten öyle yapacağım. Memnundum fakat bu driver saçmalıklarına tahammül edemiyorum. 1660 Super'e geçeceğim. AMD ile işim olmaz.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşte alınmaması için yeterli sebep bunlar. Saçma sapan driverlar ile uğraşmak isteyen alsın.
Ben saçma sapan Driverlar ile uğraşmadım, hep son sürüm kullanırım? hiçbir oyunumda uygulamamda sorun olmadı? bu yeterli bir sebep değil bence gayet kaliteli ve performanslı kartları olduğu gerçeği değişmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci konusunda AMD, fakat ekran kartı konusunda NVIDIA daha başarılı bu doğru.
AMD de alınmaz değil ama değil mi?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Zaten öyle yapacağım. Memnundum fakat bu driver saçmalıklarına tahammül edemiyorum. 1660 Super'e geçeceğim. AMD ile işim olmaz.
Ben biraz fiyatlara baktım 7 8k bandında satılıyor şuan bence satıp indirimlerden iyi bir kart alabilirsiniz geçenlerde rx6600 fln da o fiyatlara düşmüştü rtx2060 fln da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,783
Üyeler
160,883
Son üye
fahrettin33
Top Bottom