Neler Yeni

Neden AMD Ekran Kartı Almamalısın İşte Örnek

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Yok
AMD driver olarak hep geri kalmıştı. Onun için son sürüm çıktığı zaman kullanıcılar hemen geçmezler.

Güncellememin sebebi God of war ile ilgili optimize yayınlanmasıydı. Ben ne bileyim Cyberpunk'ta böyle bir sorun yaratacaklarını ne alakaysa. Zaten tek ben de olan bir şey değil. Güncel driver ile oyunu oynayanlar neredeyse hepsinde var bu sorun.

BabaVoss7

80+ Silver
2017 den beri rx 470 kullanıyorum cyberpunk 2077 yi ilk gün oynamaya başladım en kötü halindeyken. hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. Ama denildiği gibi genellikle driver sorunları yaşayan çokmuş sanırım. Amd genellikle fiyat performans olduğu için gözardı edilebilir oldu benim için hep. Ama şuan bende nvdia istiyorum. sebebi dlss...

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Yok
2017 den beri rx 470 kullanıyorum cyberpunk 2077 yi ilk gün oynamaya başladım en kötü halindeyken. hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. Ama denildiği gibi genellikle driver sorunları yaşayan çokmuş sanırım. Amd genellikle fiyat performans olduğu için gözardı edilebilir oldu benim için hep. Ama şuan bende nvdia istiyorum. sebebi dlss...

Ben de de yoktu zaten dostum bu sorun. Oyun ilk çıkınca kurdum beğenmedim sildim. Şimdi güncellemelerden sonra tekrar deneyeyim dedim bu sorun çıktı. Araştırınca gördüm ki en son sürücülerde her ne halt yaptıysalar böyle bir problem yaşanıyor Cyberpunk tarafında. Yabancı forumlarda açılmış bir sürü konu var.

arisaka

80+ Bronze
Şaka bir yana uzun zaman Nvidia kullandıktan sonra bugün 6600XT ile AMD ye geçtim ve her zaman oynadığım DOTA 2 de alt-tab yaptıktan sonra ekranın 4-5 kere hafiften titrediğini fark ettim üstelik her alt-tab yapışımda aynı şey oluyor :LOL:

Cidden irili ufaklı sorunlar bitmiyor AMD de. Yalnız tek sevindiğim nokta adamlar bunca yıl sonra 144hz monitörlerde boşta yüksek bellek frekansı olayını çözmüşler şükürler olsun. RX400-500, Vega, RX5000 hepsinde aynı sorun vardı.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Kullandığınız driver WHQL lisanslı mı ? AMD kartlarda WHQL lisanslı olan driverlar daha az sorunlu oluyor.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Büyük figtha az kaldı

arisaka

80+ Bronze
Kullandığınız driver WHQL lisanslı mı ? AMD kartlarda WHQL lisanslı olan driverlar daha az sorunlu oluyor.
Recommended WHQL kullanıyorum biraz önce durup dururken ekran 3-4 kere gitti geldi, ekran kartı fanları deli gibi dönmeye başladı sonra ekrana bu hata geldi ve şuan radeon yazılımını açamıyorum.

Daha bugün aldığım RX6600XT de yaşadığım sorun...

777.jpg

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bu arada şunu da farkettim, AMD'in Windoss 10 64bit için yayınladığı son WHQL driverdan sonra biraz zaman geçmiş, Windows 11 içinse WHQL bulamadım.

Windows 10 64bit kullanıyorsan bu sürücüyü deneyebilir misin @Penetrator God

Screenshot_20220202-003353_Chrome.jpg

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Yok
Bu arada şunu da farkettim, AMD'in Windoss 10 64bit için yayınladığı son WHQL driverdan sonra biraz zaman geçmiş, Windows 11 içinse WHQL bulamadım.

Windows 10 64bit kullanıyorsan bu sürücüyü deneyebilir misin @Penetrator God

Alıntıyı görüntüle

Sözde son WHQL yamasını kurdum ama bir önceki sürücüye göre 5 derece fazla çalıştırınca geri dönmek zorunda kaldım.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Recommended WHQL kullanıyorum biraz önce durup dururken ekran 3-4 kere gitti geldi, ekran kartı fanları deli gibi dönmeye başladı sonra ekrana bu hata geldi ve şuan radeon yazılımını açamıyorum.

Alıntıyı görüntüle
DDU ile driver silin, sonra sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. O da işe yaramazsa :uzgunpeepo:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Alıntıyı görüntüle
Amd قمامة diyebilir miyiz :widepeepo:

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sözde son WHQL yamasını kurdum ama bir önceki sürücüye göre 5 derece fazla çalıştırınca geri dönmek zorunda kaldım.
WHQL'de sorun yaşadın mı ? Bu arada kartın WHQL sürücü ile kaç derece oldu ? Çıktığı değer max 80 falansa ve sorunlar bittiyse bence WHQL kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,887
Üyeler
168,047
Son üye
Mert Lorenz
Top Bottom