Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Hocam tekrar güncel sürümü kurup Windows Update de Amd halen görünüyorsa bu uygulamadan gizleyebilirsiniz ben öyle yaptım.Ahahhdhashdhashdhashdashdhas
Driver silinmiş, yerine windows otomatik kendi driverını kurmuş ::.DDDDDDDDD
Teşekkürler AMD 1 gün yetti, yarın kartı geri yolcu ediyorum. Valla sinirden gülüyorum
Alıntıyı görüntüle
wushowhide
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemden sisteme değişiyor. Parçaların uyumluluğu alakalı galiba çünkü bazı insanların sistemlerinde problemsiz çalışırken bazılarının Watmann hatası çökme hatası gibi problemleri oluyor. Problem komple Amd kaynaklıda olabilir. Bir sürü etken var.2 yıldır ROG STRIX RX 580 kullanıyorum ve artık son yaşadığım olaydan sonra bıktım usandım. Bu sorunun sadece ben de mi olduğunu yoksa yaygın mı olduğundan emin değilim ama bugün Cyberpunk'u kurduğumda karakter yaratma ekranında ve envanter ekranında karakterin tamamen siyah olduğunu, dokularının olmadığını, sadece düz siyah olduğunu fark ettim. Bütün grafik ayarlarını denedim fakat düzelmedi ayrıca bir sürü başka şey de denedim ve hiçbir şey çare olmadı. Bu yüzden oyunu yeniden kurdum. Tabii ki hala aynıydı ve bu noktada bunun sadece karakterde olmadığını, aynı zamanda eşya önizlemelerinin de çok karanlık olduğunu fark ettim. Karakteriniz eğer düz siyah bir siluete benziyorsa, o zaman muhtemelen bu benim yaşadığım problemin aynısını yaşıyorsunuzdur ve tek çözümü sürücülerinizi 21.12.1'in öncesine alın. Ayrıca Yeni çıkan AMD 22.1.2 ve 22.1.1 sürücülerinde de bu sorun devam ediyor. AMD'nin daha bunu düzeltmesine çok var. Bu konuda neden AMD ekran kartı tercih etmemeniz gerektiğine iyi bir örnek olarak burada dursun.
Son düzenleme: