Neler Yeni

Neden AMD Ekran Kartı Almamalısın İşte Örnek

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Ahahhdhashdhashdhashdashdhas

Driver silinmiş, yerine windows otomatik kendi driverını kurmuş ::.DDDDDDDDD

Teşekkürler AMD 1 gün yetti, yarın kartı geri yolcu ediyorum. Valla sinirden gülüyorum :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle
Hocam tekrar güncel sürümü kurup Windows Update de Amd halen görünüyorsa bu uygulamadan gizleyebilirsiniz ben öyle yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır ROG STRIX RX 580 kullanıyorum ve artık son yaşadığım olaydan sonra bıktım usandım. Bu sorunun sadece ben de mi olduğunu yoksa yaygın mı olduğundan emin değilim ama bugün Cyberpunk'u kurduğumda karakter yaratma ekranında ve envanter ekranında karakterin tamamen siyah olduğunu, dokularının olmadığını, sadece düz siyah olduğunu fark ettim. Bütün grafik ayarlarını denedim fakat düzelmedi ayrıca bir sürü başka şey de denedim ve hiçbir şey çare olmadı. Bu yüzden oyunu yeniden kurdum. Tabii ki hala aynıydı ve bu noktada bunun sadece karakterde olmadığını, aynı zamanda eşya önizlemelerinin de çok karanlık olduğunu fark ettim. Karakteriniz eğer düz siyah bir siluete benziyorsa, o zaman muhtemelen bu benim yaşadığım problemin aynısını yaşıyorsunuzdur ve tek çözümü sürücülerinizi 21.12.1'in öncesine alın. Ayrıca Yeni çıkan AMD 22.1.2 ve 22.1.1 sürücülerinde de bu sorun devam ediyor. AMD'nin daha bunu düzeltmesine çok var. Bu konuda neden AMD ekran kartı tercih etmemeniz gerektiğine iyi bir örnek olarak burada dursun.
Sistemden sisteme değişiyor. Parçaların uyumluluğu alakalı galiba çünkü bazı insanların sistemlerinde problemsiz çalışırken bazılarının Watmann hatası çökme hatası gibi problemleri oluyor. Problem komple Amd kaynaklıda olabilir. Bir sürü etken var.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sürücüler de sorun yok - en azından RX5000 ve RX6000'de. RX500 oyunculara bir dönem çok sorun çıkartsa da durum artık böyle değil. Bu arada Cyberpunk'ın 2077 Cyberbug geçmişini de unutma.

arisaka

80+ Bronze
Otomatik driver kurma açık sanırım. O ayarın açık kalması, içine cin kaçmasından daha kötü bir durum bana göre (biliyorum edebiyatım ve şairliğim kötü) o ayarı kapatıp driveri son bir kere daha dene belki bi ihtimal şansın tutar, o da olmazsa iade en mantıklısı.
Yarın iadeye gönderiyorum hocam hiç uğraşamam AMD ile. Arkadaşın biriyle anlaştım 10750 ye 15 günlük amazon avrupadan alınma gigabyte 3060 Ti gaming oc alıyorum.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Yarın iadeye gönderiyorum hocam hiç uğraşamam AMD ile. Arkadaşın biriyle anlaştım 10750 ye 15 günlük amazon avrupadan alınma gigabyte 3060 Ti gaming oc alıyorum.
Normalde bir deneme daha yapın derdim ama o fiyat 3060TI'a değer hayırlı olsun.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ekran kartı boşu boşuna 5 derece fazla çalışmaz frekans artmış olabilir.
Frekansdan ziyade voltaj artmıştır bence. Yeni sürücülerde kartın silikonuna da bağlı olarak, bazı kartlarda daha düşük voltajda sorun yaşaması da olası.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
22.2.1 driver' ında cyberpunkta siyah sorunları devam ediyor. Bilinen sorunlara eklenmiş.
1643972693912.png

uydu3

80+ Silver
Bendede nvidia var alt tab attığımda oyun donuyor birşeyler oluyor vs kimileri driver sorunu olduğunu söylüyor bende nvidia alınmaz diyim o zaman :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Rog strix rx 5600xt vardı. Performansı ve soğutmasını çok seviyordum 10 numaraydı fakat wattman ve driver sorunları beni zaman zaman sıkıyordu. Aynı zamanda 5600x ve rog b550 e ikilisi vardı ve aynı şekilde bios güncel olmasına rağmen ryzen 5000 serisinde yaygın görülen usb disconnect problemi vardı düzeltemedim. Fakat yine de amd nin performansını beğeniyorum. Şuan o sistemi sattım ve baştan yeni bir intel Nvidia sistem kuruyorum birde bu tarafı deneyimleyeceğim :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
22.2.1 driver' ında cyberpunkta siyah sorunları devam ediyor. Bilinen sorunlara eklenmiş.
Alıntıyı görüntüle
Ulan dün güncelledim ekran kartını yeniden başlattı w10 key ekranı geldi deneme sürümü kullanıyorum açıldı pc böyle küçük ekranda w10 adımları account açın falan Allaha dua ettim yardım et diye

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ulan dün güncelledim ekran kartını yeniden başlattı w10 key ekranı geldi deneme sürümü kullanıyorum açıldı pc böyle küçük ekranda w10 adımları account açın falan Allaha dua ettim yardım et diye
Driverın suçu ne acaba :ROFLMAO:

Sagittarius

80+ Silver
AMD nin ne işlemcilerini neden ekran kartlarını sevdim (R7 240 hariç ikinci kartım yeri ayrı ) marka rakiplerine göre geride kalıyor bazen şahlanıyor ama yere çok sert yapışıyor herkes benle aynı düşüncede olmak zorunda değil Nvidia AMD den her türlü üstün Intel İslemcideki açığı kapattı AMD şuan geride kalmış bir marka

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
AMD nin ne işlemcilerini neden ekran kartlarını sevdim (R7 240 hariç ikinci kartım yeri ayrı ) marka rakiplerine göre geride kalıyor bazen şahlanıyor ama yere çok sert yapışıyor herkes benle aynı düşüncede olmak zorunda değil Nvidia AMD den her türlü üstün Intel İslemcideki açığı kapattı AMD şuan geride kalmış bir marka
AMD henüz cevap vermiş durumda değil. Cevapların geliş tarihleri İlk bahar ve Son bahar. İntelin fiyatları AMD işlemcilerdeki yükselişe rağmen İşlemci + Anakart olarak baktığımızda daha fazla. 12900K+Anakart 13-15 civarına patlarken 5900X ile 10000 civarına geliyor. RAM fiyatlarına girmiyorum bile. Ryzeni uçurmak için 1000-2000 liralık samsung b die yeterken DDR5 ram fiyatları 4000' den falan başlıyordu en son.

Top Bottom