6900XT airlinesa noldu ?Amd قمامة diyebilir miyiz
yerinde bi karar amd غير مأخوذةAhahhdhashdhashdhashdashdhas
Driver silinmiş, yerine windows otomatik kendi driverını kurmuş ::.DDDDDDDDD
Teşekkürler AMD 1 gün yetti, yarın kartı geri yolcu ediyorum. Valla sinirden gülüyorum
Alıntıyı görüntüle
Otomatik driver kurma açık sanırım. O ayarın açık kalması, içine cin kaçmasından daha kötü bir durum bana göre (biliyorum edebiyatım ve şairliğim kötü) o ayarı kapatıp driveri son bir kere daha dene belki bi ihtimal şansın tutar, o da olmazsa iade en mantıklısı.Ahahhdhashdhashdhashdashdhas
Driver silinmiş, yerine windows otomatik kendi driverını kurmuş ::.DDDDDDDDD
Teşekkürler AMD 1 gün yetti, yarın kartı geri yolcu ediyorum. Valla sinirden gülüyorum
Alıntıyı görüntüle
Hocam NVIDIA çöp bende 3060 LHR V1 var, kurulu düzenim olmasa AMD'ye geçerim. AMD iyidir.Yok halen daha bir yaım amd ısınamadı. Nvidia Fanboyuyum.
ßen çok mæmnunum bence æmd kart soЯunlu diyən kullanmⱯyı لا يعلم6900XT airlinesa noldu ?
WHQL'de sorun yaşadın mı ? Bu arada kartın WHQL sürücü ile kaç derece oldu ? Çıktığı değer max 80 falansa ve sorunlar bittiyse bence WHQL kullan.
arabic coni insanlara sovmenin yeni yolunu bulmusßen çok mæmnunum bence æmd kart sorunlu diyen kullanmayı لا يعلم
Sondan bir önceki WHQL sürücüde CP'de sorun yaşamıyorsan ve sıcaklık 80'i çok geçmiyorsa o sondan bir önceki WHQL sürücüyü kur rahatına bak. Sorunun sadece CP'den kaynaklı olduğuna eminsen, CP oynamayı bıraktığında son WHQL sürüme geri dönebilirsin.Cyberpunk ile alakalı sorun WHQL'da da var. Daha eski versiyonlarında yok.
Cafer, Arapsan bana bi gökdelen alsana ?ßen çok mæmnunum bence æmd kart soЯunlu diyən kullanmⱯyı لا يعلم
Bende zamanında eşşeklik yapıp 6800xt yerine 3070ti aldım keşke diyoruz işte. Zamanda geri gidemiyoruz hatalarımız ile yaşamalıyız.Hocam NVIDIA çöp bende 3060 LHR V1 var, kurulu düzenim olmasa AMD'ye geçerim. AMD iyidir.
bakarız yavrum amd القمامةCafer, Arapsan bana bi gökdelen alsana ?
Aslında Raytracing'i bol kullanıyosan bence hata yapmamışsındırmBende zamanında eşşeklik yapıp 6800xt yerine 3070ti aldım keşke diyoruz işte. Zamanda geri gidemiyoruz hatalarımız ile yaşamalıyız.
İroni knk.Aslında Raytracing'i bol kullanıyosan bence hata yapmamışsındırm