Çok buglı bir oyundaki hata bu, ekran kartının sorunu olma olasılığı yok gibi bir şey. Daha düzgün bir oyunda yaşadığınız sorun var mı?2 yıldır ROG STRIX RX 580 kullanıyorum ve artık son yaşadığım olaydan sonra bıktım usandım. Bu sorunun sadece ben de mi olduğunu yoksa yaygın mı olduğundan emin değilim ama bugün Cyberpunk'u kurduğumda karakter yaratma ekranında ve envanter ekranında karakterin tamamen siyah olduğunu, dokularının olmadığını, sadece düz siyah olduğunu fark ettim. Bütün grafik ayarlarını denedim fakat düzelmedi ayrıca bir sürü başka şey de denedim ve hiçbir şey çare olmadı. Bu yüzden oyunu yeniden kurdum. Tabii ki hala aynıydı ve bu noktada bunun sadece karakterde olmadığını, aynı zamanda eşya önizlemelerinin de çok karanlık olduğunu fark ettim. Karakteriniz eğer düz siyah bir siluete benziyorsa, o zaman muhtemelen bu benim yaşadığım problemin aynısını yaşıyorsunuzdur ve tek çözümü sürücülerinizi 21.12.1'in öncesine alın. Ayrıca Yeni çıkan AMD 22.1.2 ve 22.1.1 sürücülerinde de bu sorun devam ediyor. AMD'nin daha bunu düzeltmesine çok var. Bu konuda neden AMD ekran kartı tercih etmemeniz gerektiğine iyi bir örnek olarak burada dursun.
![]()
Bence AMD işlemcide her türlü daha iyi, ekran kartı için bir şey söyleyemeyeceğim bende beğenmiyorum.AMD nin ne işlemcilerini neden ekran kartlarını sevdim (R7 240 hariç ikinci kartım yeri ayrı ) marka rakiplerine göre geride kalıyor bazen şahlanıyor ama yere çok sert yapışıyor herkes benle aynı düşüncede olmak zorunda değil Nvidia AMD den her türlü üstün Intel İslemcideki açığı kapattı AMD şuan geride kalmış bir marka
R7 240 hayatımda gördüğüm en kötü ekran kartıydı. Fiyatını hak etmiyor, vaad ettiği performansı sunmuyor, üstelik 4 GB'lık versiyonları bile var, şaka gibi. Onun yerine GTX serisinden bir kart tercih edilmeli.AMD nin ne işlemcilerini neden ekran kartlarını sevdim (R7 240 hariç ikinci kartım yeri ayrı ) marka rakiplerine göre geride kalıyor bazen şahlanıyor ama yere çok sert yapışıyor herkes benle aynı düşüncede olmak zorunda değil Nvidia AMD den her türlü üstün Intel İslemcideki açığı kapattı AMD şuan geride kalmış bir marka
hahahaahaha intel işlemci yapmazsa ne yapacak? Ekran kartı mı? aS:FADgHerkes bildiği işi yapsın abi. AMD ekran kartı yapmasın, intel işlemci yapmasın, bu kadar basit.
İroni dostum. İntelin (benim için) yerini temsil ediyor, hiç bir şey yapmasın.hahahaahaha intel işlemci yapmazsa ne yapacak? Ekran kartı mı? aS:FADg
22.2.1 driver' ında cyberpunkta siyah sorunları devam ediyor. Bilinen sorunlara eklenmiş.
Alıntıyı görüntüle
En son driver 15 gün önce çıktı yalnız. Bu yenisi. Ayrıca WHQL sorunsuz driver demek değildir. Sadece windows onaylı demek.Ya arkadaş yeter ya. Hergün driver mı yayınlanır. Geçenki gelen drive WHQL'du sözde. Valla sıkıldım artık güncellemeyeceğim.
Intel şuan AMD den önde AMD son sözünu söylesin ozaman bunları konuşuruzİroni dostum. İntelin (benim için) yerini temsil ediyor, hiç bir şey yapmasın.