Neler Yeni

Neden artık insanlara bisiklet sürmek cocukluk gibi geliyor??

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Ona bakarsan şeriat isteyenler de var

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ona bakarsan şeriat isteyenler de var
Ne alakası var bisiklet sürmekle şeriatı nasıl bağlaya biliyorsun be usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla usta çocuklukla alakası yok kafa dinlemek için birebir tek başıma çıkıyordum bende güzel oluyor her söylenilene fazla kulak asmamaya çalış. Allah'ın da izniyle bacaklarım güzel bir şekilde gelişti. Hem spor yapmış oluyorsun hemde bacakların güçleniyor. Büyük şehirde nasıl olur bilmem ama küçük şehirde filan oturuyorsan şehrin gürültüsünden uzaklaşıp pedala basmak güzel oluyor.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Ya arkadaşlara yazdım işte dedim ben bisiklet alıcam ya hemspor olur hem şarkı açar dinlerm eskiden çok eğlenirdim dedim yazdığım herkes one olm çocuk musun diyor neden artık böyle oldu bana çok gğzel bişey gibi geliyo şarkı dinleyerek sürmek çok ta güzel sürdüğümü hatırlıyorum o yüzden heveslendşm ful kırdılar hevesimi ama fikrimi değiştirmeyecek neden böyle cidden?
TR de normal hollandada lüks araç bisiklet.

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Ya arkadaşlara yazdım işte dedim ben bisiklet alıcam ya hemspor olur hem şarkı açar dinlerm eskiden çok eğlenirdim dedim yazdığım herkes one olm çocuk musun diyor neden artık böyle oldu bana çok gğzel bişey gibi geliyo şarkı dinleyerek sürmek çok ta güzel sürdüğümü hatırlıyorum o yüzden heveslendşm ful kırdılar hevesimi ama fikrimi değiştirmeyecek neden böyle cidden?
Dinleme ağ sür iyi olur

FurkanIIy

80+ Bronze
Arkadaş çevreni değiştirebilirsin. Herkes böyle düşünmüyor.

KAANT10X

80+ Bronze
Ben şahsen çok severim imkanım olsa Türkiye turuna çıkmak isterim.
Günümüzde araba yaygın olduğu için bazı elemanlar ekmek almaya bile arabayla giderler. Bazıları ise motor tutkunudur ara gaz muhabbetine bayılırlar. Yani bu biraz çevren ile ilgili etrafındaki arkadaşların muhtemelen biraz zengin ve çoğu 18 ine girdiği ilk gün ehliyet almışlardır ya da 10 yaşından beri ehliyetsiz araba kullanırlar. Bisikleti ucuz bulup küçümserler. Tabi bu sadece bir örnek yaşadığın şehrin coğrafi koşulları trafik durumu gibi sebeplerle pek uygun olmadığı için de bunu diyebiliyor olabilirler. Sen takma kafana. Bisiklet sadece bir eğlence ya da spor aracı değil ulaşım aracı olarakta kullanılabilir çevre dostu ve maliyetsiz bir araçtır.

NightWish2434

80+ Silver
Çünkü motorsiklet var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
ragnar oğlu tarkan
çocukça derken çocukça bisikletler var profesyonel bisikletler var olaya farklı bakmışlar nihayetinde bisiklet sürmekte bir hobi onlara çocukça gelebilir

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
hiç dinleme al bir gravel bisiklet her yere girip çıkar yolada gider keyfine bak saçma sapan konuşanlarıda takma onlarda otobüs beklesin

Existentia

80+ Silver
Hocam sizin arkadaşlar medeniyetten biraz uzak sanırım benim arkadaş grubunda biri çıksa da eşlik etsek diye bekliyorlar üşenmesem girişicem

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
dayılar bile biniyo bisiklete ne çocukluğu
yürümektense bisiklete binmeyi tercih ederim hele yazları akşam 7 den sonra muthis oluyo

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Ne alakası var bisiklet sürmekle şeriatı nasıl bağlaya biliyorsun be usta
Herkes birşeyler diyor herkesi dinleyip önem verseydik akıl sağlımız yerinde olmazdı.
Örn şeriat isteyenler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,958
Üyeler
165,095
Son üye
arir4212
Top Bottom