Ne alakası var bisiklet sürmekle şeriatı nasıl bağlaya biliyorsun be ustaOna bakarsan şeriat isteyenler de var
TR de normal hollandada lüks araç bisiklet.Ya arkadaşlara yazdım işte dedim ben bisiklet alıcam ya hemspor olur hem şarkı açar dinlerm eskiden çok eğlenirdim dedim yazdığım herkes one olm çocuk musun diyor neden artık böyle oldu bana çok gğzel bişey gibi geliyo şarkı dinleyerek sürmek çok ta güzel sürdüğümü hatırlıyorum o yüzden heveslendşm ful kırdılar hevesimi ama fikrimi değiştirmeyecek neden böyle cidden?
Dinleme ağ sür iyi olurYa arkadaşlara yazdım işte dedim ben bisiklet alıcam ya hemspor olur hem şarkı açar dinlerm eskiden çok eğlenirdim dedim yazdığım herkes one olm çocuk musun diyor neden artık böyle oldu bana çok gğzel bişey gibi geliyo şarkı dinleyerek sürmek çok ta güzel sürdüğümü hatırlıyorum o yüzden heveslendşm ful kırdılar hevesimi ama fikrimi değiştirmeyecek neden böyle cidden?
Arkadaş çevreni değiştirebilirsin. Herkes böyle düşünmüyor.Ya arkadaşlara yazdım işte dedim ben bisiklet alıcam ya hemspor olur hem şarkı açar dinlerm eskiden çok eğlenirdim dedim yazdığım herkes one olm çocuk musun diyor neden artık böyle oldu bana çok gğzel bişey gibi geliyo şarkı dinleyerek sürmek çok ta güzel sürdüğümü hatırlıyorum o yüzden heveslendşm ful kırdılar hevesimi ama fikrimi değiştirmeyecek neden böyle cidden?
Hocam sizin arkadaşlar medeniyetten biraz uzak sanırım benim arkadaş grubunda biri çıksa da eşlik etsek diye bekliyorlar üşenmesem girişicemYa arkadaşlara yazdım işte dedim ben bisiklet alıcam ya hemspor olur hem şarkı açar dinlerm eskiden çok eğlenirdim dedim yazdığım herkes one olm çocuk musun diyor neden artık böyle oldu bana çok gğzel bişey gibi geliyo şarkı dinleyerek sürmek çok ta güzel sürdüğümü hatırlıyorum o yüzden heveslendşm ful kırdılar hevesimi ama fikrimi değiştirmeyecek neden böyle cidden?
dayılar bile biniyo bisiklete ne çocukluğuYa arkadaşlara yazdım işte dedim ben bisiklet alıcam ya hemspor olur hem şarkı açar dinlerm eskiden çok eğlenirdim dedim yazdığım herkes one olm çocuk musun diyor neden artık böyle oldu bana çok gğzel bişey gibi geliyo şarkı dinleyerek sürmek çok ta güzel sürdüğümü hatırlıyorum o yüzden heveslendşm ful kırdılar hevesimi ama fikrimi değiştirmeyecek neden böyle cidden?
Herkes birşeyler diyor herkesi dinleyip önem verseydik akıl sağlımız yerinde olmazdı.Ne alakası var bisiklet sürmekle şeriatı nasıl bağlaya biliyorsun be usta