Yardımcı olurmusunuz (rainbow six siege )

HGilo

80+
Reaksiyon skoru
2
Önceden oynadığımda böyle yapmıyordu bugün yeniden yükledim oyunu böyle yapıyor girmiyor maça falan böyle ana ekranda uyarı veriyor
1767017111332.webp

Önceden oynadığımda böyle yapmıyordu bugün yeniden yükledim oyunu böyle yapıyor girmiyor maça falan böyle ana ekranda uyarı veriyorAlıntıyı görüntüle

goodbye dpi, splitwire falan varsa böyle sorunlar çıkıyor siege'de

Cloudflare warp yükle öyle girmeyi dene birde

goodbye dpi açık değil ama arka planda çalışan bişileri varmıdır bilmiyorum görev yöneticisinde göremedim goodbye dpi masaüstünde dosya olarak bulunmasıda engel olama ihtimali varmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

goodbye dpi, splitwire falan varsa böyle sorunlar çıkıyor siege'de

Cloudflare warp yükle öyle girmeyi dene birde
goodbye dpi açık değil ama arka planda çalışan bişileri varmıdır bilmiyorum görev yöneticisinde göremedim goodbye dpi masaüstünde dosya olarak bulunmasıda engel olama ihtimali varmıdır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir direk sil, remove service yap

Geri