Çözüldü✓ Neden bu leptop değil?

Reaksiyon skoru
6
Selam herkese,

Leptop tavsiyelerine bakıyorum da hiç bu leptopu öneren yok.i5 11. Nesil 3050 ekran kartlı gayet stabil bir makine, büyük kasa ve Dell marka kalitesi fena sayılmaz.

Orta segment bir leptop bakarken en mantıklı bu geldi 15.000 fiyatiyla, 8 GB tek slot ram taksan yeter gibi ama kimse onermemis. Victus ve Acer nitrolardan daha iyi duruyor, özelik olarak 1 nesil geride yalnızca.

Varmı bu leptopu sorununu bilen eden?

ısınma sorunu var.
ve 4gb yetersiz kalıyor.

Selam herkese,

Leptop tavsiyelerine bakıyorum da hiç bu leptopu öneren yok.i5 11. Nesil 3050 ekran kartlı gayet stabil bir makine, büyük kasa ve Dell marka kalitesi fena sayılmaz.

Orta segment bir leptop bakarken en mantıklı bu geldi 15.000 fiyatiyla, 8 GB tek slot ram taksan yeter gibi ama kimse onermemis. Victus ve Acer nitrolardan daha iyi duruyor, özelik olarak 1 nesil geride yalnızca.

2 nesil geride hocam intel 13 ler çıktı. ancak onun dışında bana da güzel geldi laptop hatta alacağım model yerine bunu bile alabilirim. Belki watt değeri düşük olduğu için önerilmiyor olabilir veya insanların haberi yoktu. Umarım rami yükseltiliyordur ve ekanı güzeldir... Lenovo idepad 3 alcaktım bunu alcam heralde :D

Selam herkese,

5600U işlemci
dell düşük fiyatta önerilmiyor sanırım kronik sorunları var

Acer alınmaz usta, çok ısınıyor ve malzeme kalitesi çok düşük. Daha yeni sattım.

Dell iyi geliyor bana, 2 nesil düşük derken usta zaten 13. Nesiller 20 k dan başliyor, 11 le 12 arasında çok fark yok gibi ama bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri