harbi 8 gün kaldı bitmesine aralığın hala yok sistemBu hafta da sistem yok. Tüm kanallar ayın son gününü falan mı bekliyor, DA neden 2-3 haftadır sistem çıkarmıyor?
en son yayınlanan sistemin üzerinde 1 aydan fazla süre geçtiHer hafta sistem çıkmak zorundaymış gibi bir beklentide olması milletin gerçekten garip. Sanki öyle bir söylem olmuş
Katılıyorum, zorunda değil adam keyfi isterse yaparHer hafta sistem çıkmak zorundaymış gibi bir beklentide olması milletin gerçekten garip. Sanki öyle bir söylem olmuş
Hocam bu ülkede sistem fiyatlarının 1 hafta bile dolmadan 3 5 k artmasını neye bağlarsınız? Aynı ülkede yaşadığımızı varsayarsak 1 hafta dolmadan döviz bu oranlarda arttı mı ki bizim haberimiz olmadı mesela...Benden size naçizane tavsiye..Beklenti içinde olanları eleştirmektense piyasayı domine eden hazır sistem satan firmalara tatlı baskılar yapabilirseniz forumda bu yönde beklenti içinde olan BEN dahil tüm forumdaşların gönlünü kazanır ve daha yapıcı bir işe imza atmış olursunuz...Kusura bakmayın hiçbirimiz durduk yere kaziklanmak istemeyiz değil mi? Ha siz kartel oluşturulmuş bir piyasada bu oyuncuların sponsoruysanız ve o manada zoraki bir açıklamayla komik bir şey olduğunu beyan eden bir açıklama yapıyorsanız onu da sizin vicdanınıza bırakıyorum. Yaşınız ve tecrübenizi nedir bilemem, fakat 40 li yaşlarında commodore 64 den bu yana bu dünyanın içinden gelip intrenetcafe işletmeciliği ve pc alış ve satışlarında dönemsel mağazacılık yapmış bir birey olarak yapıcı olmanızı şiddetle öneririm...İyi forumlar...Her hafta sistem çıkmak zorundaymış gibi bir beklentide olması milletin gerçekten garip. Sanki öyle bir söylem olmuş
Beklentin olması doğal, benimde bir çok beklentim var ama kimse beklentimizi karşılamak zorunda değil, anlayışlı olmamız lazım, sana anlayışsız demiyorum ama anlayışsız ve nankör çokEvet,öyle beklentim var