Neden Fortnite oynayamıyorum?

kaç sezondur oynuyorsun

Sezon 3 te başladım. 2 sezon bıraktım. 5'te oynadım. 7'e kadar oynadım ondan sonra sezon chapter 1 season 1'de bıraktım. Şu an devam ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında bendede öyle oluyodu büyük ihtimalle adam duyunca stres yapıyosundur onu düzeltirsen çatır çatır win alırsın

Skorumu görünce utanıyorum. "Solo Wins : 0"

Evet ama zor :/ R6S'de 15 kill alan PUBG'de her maç win alan bne fortnitede çöpüm. 0 solo win.
rainbow 1 hafta beleş denemesi vardı indirdmasıl zor olan bu aşırı zor ve karışık bir oyun fortnite asıl çok basit pubg de aynı zor ve oyun bu aralar iyi değil ama bu yeni sezon bi güzelleşmiş galiba ve 5den beri oynuyorum 7.sezonda filan iyi oynamya başladım ne zaman başladın sen 2 sezon ustalaşma şeyi var

rainbow 1 hafta beleş denemesi vardı indirdmasıl zor olan bu aşırı zor ve karışık bir oyun fortnite asıl çok basit PUBG de aynı zor ve oyun bu aralar iyi değil ama bu yeni sezon bi güzelleşmiş galiba ve 5den beri oynuyorum 7.sezonda filan iyi oynamya başladım ne zaman başladın sen 2 sezon ustalaşma şeyi var

Bir bana zor geliyor heralde.

Sezon 3 te başladım. 2 sezon bıraktım. 5'te oynadım. 7'e kadar oynadım ondan sonra sezon chapter 1 season 1'de bıraktım. Şu an devam ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skorumu görünce utanıyorum. "Solo Wins : 0"
bende de öyle oldu işte takma sen o skoru videolar izle solo gir alıştırma yap zamanla düzelir

Arkadaşlar fortnite bana çok süslü bir oyun gibi geliyor hani tahta kurmalar özellikler falan, sizce denemeye değermi pek böyle oyunları sevmiyorumda.
Ben çok seviyorum cs go kariyerim dışında en çok oynadığım olabilir

Oyun genel itibariyle hız gerektiriyor. Kill'i herkes alabilir ancak hızlı yapı yapabilme vs. yüzünden win alamıyorsundur.

Oyun genel itibariyle hız gerektiriyor. Kill'i herkes alabilir ancak hızlı yapı yapabilme vs. yüzünden win alamıyorsundur.

Bende öyle düşünüyorum. Aslında pek noob değilim 6-7 kill alıyorum sadece sonlara doğru ölüyorum.

Arkadaşlarınla boxfight gir hem eğlenceli oluyor hem build yapmayı öğrenmiş olursun. Hızlı build, edit yapamadıktan sonra Dünya'nın en iyi aimi olsa bile bir şey yapamazsın bu oyunda. Bir de rehber videolarını izle çok yararı olur. Ben de 6. sezondan beri oynuyorum ilk zamanlar 3-4 kill alırdım hep adamlardan kaçardım şimdi build yapmayı, edit yapmayı öğrendim 8-9 kill alıp adamlara rushluyorum ve böyle çok daha eğlenceli oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,108
Üyeler
185,379
Son üye
Nomo11825
Geri