Neden FPS im yükselmiyor.

K1Y0H1M3

80+
Reaksiyon skoru
68
Helldivers 2 oynuyorum çoğunlukla, yeni bir pc aldım. MSI Afterburner den takip ediyorum ama FPS im hiç istediğim gibi artmıyor.
1755238072290.webp

Sistem:

7800 3xd
5070ti 16gb
32gb 6000mhz çift kanal ram
ssd 6k yazma 4k okuma

fps dahada yükselmemesini oyunun optimizasyon sorunlarınamı yormalıyım?

afterburnerda gpu frekanslarina bakarmisiniz dalgalanma varmi? birde gorev yoneticisi -> performans -> cpu tek cekirdek kullanimi %85 %90 in uzerindemi

Alıntıyı görüntüle

müdür ben olmak afterburner arayüz cahili

benden istediğin tam olarak bumuydu?
hell drivers 2 yeni cikan bi oyun cpu ya yuk bindirmis ama siz %70 diyorsunuz buyuk ihtimalle 1 2 cekirdegi %90+ buda gpunun daha fazla kare uretememesine sebep oluyor. yani sistemle alakali degil oyunun optimizasyonu ile alakali bir durum. farkli oyunlardada bu deneyimi yasarsaniz yine haber edin hocam. bu arada yrni cikan oyunlarin optimizasyon sikintisi illallah ettirdi. yapimcilarin artik umrunda degil optimizasyon nede olsa satiliyor.

hell drivers 2 yeni cikan bi oyun cpu ya yuk bindirmis ama siz %70 diyorsunuz buyuk ihtimalle 1 2 cekirdegi %90+ buda gpunun daha fazla kare uretememesine sebep oluyor. yani sistemle alakali degil oyunun optimizasyonu ile alakali bir durum. farkli oyunlardada bu deneyimi yasarsaniz yine haber edin hocam. bu arada yrni cikan oyunlarin optimizasyon sikintisi illallah ettirdi. yapimcilarin artik umrunda degil optimizasyon nede olsa satiliyor.
oyunun optimizasyonu baya sıkıntılı, tarihi eser denilecek bir oyun motoru ile AAA kalitede oyun yapmaya çalıştı adamlar mayası tuttu ama ekşimiği çok kaçtı

ben bu seferde bi işlemci için aynı testi yapayım sana zahmet tekrar sonuçları yorumlarmısın? belki görev yöneticisi doğru göstermiyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,518
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri