Neden galax, MSI dan pahalı?

Galax Nvidia GeForce RTX2060 1 Click OC 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GLX-26NRL7HPX7OC)

MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 6 GB GeForce RTX 2060 GDDR6

İsimleri bunlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba galax 2060 ı teknobiyotikte 3000tl ye buldum sizce 2900tl ye MSI mı yoksa galax mı
Stoklardan olabilir.

Galax Nvidia GeForce RTX2060 1 Click OC 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GLX-26NRL7HPX7OC)

MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 6 GB GeForce RTX 2060 GDDR6

İsimleri bunlar

Merhaba galax 2060 ı teknobiyotikte 3000tl ye buldum sizce 2900tl ye MSI mı yoksa galax mı
ventus modeli iyi değil ama galax oldukça iyi o yüzden mümüknse galax ama indirim vs de beklmenei öneririm fiyatlar gittikçe düşüyor gibi o yüzden mümkümse 2060 super almaya çalış.

1660 super ancak onun haricinde RX 570 haricinde hiç 500 serisine girmeyin derim fakat şuan en kalite/fiyat/perofmrans ekran kartı 1650 super genel olarak alınabilir en en iyi kart.
1650Super benim için alacağım dan şüphe ettiğim bir kart çünkü bazı oyunlarda performansı ciddi anlamda kötü

1650Super benim için alacağım dan şüphe ettiğim bir kart çünkü bazı oyunlarda performansı ciddi anlamda kötü
AMD tabanlı oyunlarda daha düşük görmen normal zaten ona bakarsan 2060'ın STOCK halde 5700 XT'yi geçtiği ya da eşit olduğu oyunlar da var ama genel olarak bakınca 1650 super en iyi kart kalite/fiyat/perofmrans olarak OC potansiyeli de oldukça iyi.

AMD tabanlı oyunlarda daha düşük görmen normal zaten ona bakarsan 2060'ın STOCK halde 5700 XT'yi geçtiği ya da eşit olduğu oyunlar da var ama genel olarak bakınca 1650 super en iyi kart kalite/fiyat/perofmrans olarak OC potansiyeli de oldukça iyi.
Çok kararsızım hocam

Çok kararsızım hocam
Bu arada siz sistem alacaksanız sistem ne amaçlı?

Ekran Alıntısı.webp

çok düşük güç tüketiminin yanında OC potansiyeli de iyi. :D eğer OC da yapacaksanız zaten net 1650s uperi alabilirsin.

Bu arada siz sistem alacaksanız sistem ne amaçlı?

Alıntıyı görüntüle
çok düşük güç tüketiminin yanında OC potansiyeli de iyi. :D eğer OC da yapacaksanız zaten net 1650s uperi alabilirsin.
Oyun amaclı sistem. Ancak zorunlu olarak 2-3 ay ertelemek zorunda kaldım. Ancak suan bakmaktsn zarar gelmez bence.

Oyun amaclı sistem. Ancak zorunlu olarak 2-3 ay ertelemek zorunda kaldım. Ancak suan bakmaktsn zarar gelmez bence.
OC yapmayacaksanız ve AMD tabanlı olduğu için FPS olarak fark atıyorsa 5500 xT belki alabilirsiniz ama 1650 super varken bence mantıklı değil genel olarak 1650 super her açıdan daha iyi ama zaten erteleyecekseniz 2-3 ay sonra ne olacağı belli olmaz beli 1660 super filan alabilirsin.

OC yapmayacaksanız ve AMD tabanlı olduğu için FPS olarak fark atıyorsa 5500 xT belki alabilirsiniz ama 1650 super varken bence mantıklı değil genel olarak 1650 super her açıdan daha iyi ama zaten erteleyecekseniz 2-3 ay sonra ne olacağı belli olmaz beli 1660 super filan alabilirsin.
Hocam fortnite csgo gta 5 de farklar az. Biri geçiyor bazen digersi.Ancak rustta 1650s nerdeyse 570 den daha kötü. Rust istemesem 1650s alır geçerim.

Hocam fortnite csgo gta 5 de farklar az. Biri geçiyor bazen digersi.Ancak rustta 1650s nerdeyse 570 den daha kötü. Rust istemesem 1650s alır geçerim.
fortnite ve gta zaten nvıdıa tabanlı diye biliyorum CS önemli değil ama sırf rust için özellkile diğer oyunda daha kötü FPS alacaksın sanırım 1650 superden vazgeçmeye bence değmez. :D RX 570 gibi perofmrans veriyorsa zaten kas gücü ortada kartın güç tüektimi de OC potnasiyeli fialnda o yüzden ben olsam net 1650 superi alır geçerdim.

fortnite ve gta zaten nvıdıa tabanlı diye biliyorum CS önemli değil ama sırf rust için özellkile diğer oyunda daha kötü FPS alacaksın sanırım 1650 superden vazgeçmeye bence değmez. :D
Gta 5 de 10fps fark oluyor en fazla. Fornite eşit gibiler. Csgo da zaten çok fps alincak. Rust ta aşırı derecede geri düşüyor

• Üzgün
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,139
Üyeler
192,196
Son üye
kadiogluu
Geri