Neden hâlâ Atatürk'ü sevmeyen var?

CNN türk kanalında fulya muhabir canlı yayında dedi ki kurtuluş savaşında kadınların rolüde çok büyük fakat bununla ilgili tek bir filmimiz bile yok. Kadına hak veriyorum nice seyit onbaşı gibi kahramanlarımız varken sadece tek bir adamın yapmış gibi gösterilmesine bende kızıyorum.

CNN türk kanalında fulya muhabir canlı yayında dedi ki kurtuluş savaşında kadınların rolüde çok büyük fakat bununla ilgili tek bir filmimiz bile yok. Kadına hak veriyorum nice seyit onbaşı gibi kahramanlarımız varken sadece tek bir adamın yapmış gibi gösterilmesine bende kızıyorum.
Atatürk, Kurtuluş Savaşının yapılmasına zemin hazırlayan kişi değil mi ? herkes cesaret edemez öyle bir dönemde müfettişliği bırakıp Samsuna çıkıp kongreler yapmayı. bu yüzden ön planda olması gerekli diye düşünüyorum. tabii ona yardımcı olan silah arkadaşları da unutulmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Atatürk, Kurtuluş Savaşının yapılmasına zemin hazırlayan kişi değil mi ? herkes cesaret edemez öyle bir dönemde müfettişliği bırakıp Samsuna çıkıp kongreler yapmayı. bu yüzden ön planda olması gerekli diye düşünüyorum. tabii ona yardımcı olan silah arkadaşları da unutulmamalı.

?
yaptıkları gösteri; videodaki Atatürkün yaptığı son valsi temsil ediyor olabilir.

Son düzenleme:

?

yaptıkları gösteri; videodaki atatürkün yaptığı son valsi temsil ediyor olabilir.
İşte atatürk zeybek bizimkiler vals yapıyor problem burada.

arşivler açılsın...koruma kanunu kalksında rahat rahat konuşalım.... çok doğruda ondan kanun koruyor...
Hangi arşivlermiş bu açılmayan? Yani açıldığında Türkiye Cumhuriyeti tarihini baştan yazdıracağına inanılan, Britanya ve Osmanlı İmparatorluğu da dahil tüm devlet arşivlerini çöpe attıracak bu muazzam bilgiler nerede saklanıyor?

körü körüne tapıyorsunuz ya kreşten başlayıp üni. ye kdr tek adam övülüyor ulan hiç mi düşünmüyorsunuz bu adamın herşeyimi doğru...malum kesim ztn her yere putunu dikiyor başka bi faydaları yok ülkeye ztn...allah akıl fikir versin....
Türbedeki ölülere, cemaatlerde hocalara tapan meczupların Atatürk'e put yakıştırması yapması kadar tuhaf bir durum yoktur herhalde. Facebook'taki zırvalıkları okur, sonra gelir burada saçmalarlar.

Geri