onları da bir şekilde yapıp geçen seneki gibi tek not yapacaklar büyük ihtimalle yada bu dönemin notu yaparlar 2. dönem birdaha sınav olurOlmayanlar var 1.sınavları.
onları da bir şekilde yapıp geçen seneki gibi tek not yapacaklar büyük ihtimalle yada bu dönemin notu yaparlar 2. dönem birdaha sınav olurOlmayanlar var 1.sınavları.
+1 9. sııfım çalıştıklarımı unuttum 1 ay geçti üstünden şu anda hiç bir şey bilmiyorumA
Aksine bende çalışmayı saldım .( Tekrar başlamak gerek. Offf
8. sınıf not ortalamam 99.7 10. sınıf 94 (yatılıya yeni alıştım) ama 10. sınıf felaket olacak.+1 9. sııfım çalıştıklarımı unuttum 1 ay geçti üstünden şu anda hiç bir şey bilmiyorum
ben sizin kadar başarılı değilim çalışmadığım için muhtemelen8. sınıf not ortalamam 99.7 10. sınıf 94 (yatılıya yeni alıştım) ama 10. sınıf felaket olacak.
Bence en mantıklısı proje ödevi ile not belirlemek.Sınav olmama gibi bir ihtimal olduğunu sanmıyorum. En kötü ihtimalle online sınav yaparlar olur biter.
Ya başarıyı boş ver hava atmak için söylemedim ama benim durumu düşün sen Büyük ihtimalle çook düşecek hadi coğrafya, tarih, biyoloji ezberlerim. kimya'yı anladım. Fizik kolay. Matematik, edebiyat ve ingilizce mahvedecek beni.ben sizin kadar başarılı değilim çalışmadığım için muhtemelen
Aynı şeyi yazmak için konuya girmiştimNe yapacaklarını kendileri de bilmiyolar çünkü.
O zaman herkes 80 civarı not alır ve rahatlıkla sınıfı geçerler. 1. sınavı çoktan olan öğrenciler için büyük haksızlık olur.Bence en mantıklısı proje ödevi ile not belirlemek.
Fizik KolaymıYa başarıyı boş ver hava atmak için söylemedim ama benim durumu düşün sen Büyük ihtimalle çook düşecek hadi coğrafya, tarih, biyoloji ezberlerim. kimya'yı anladım. Fizik kolay. Matematik, edebiyat ve ingilizce mahvedecek beni.
Ne adil ki?O zaman herkes 80 civarı not alır ve rahatlıkla sınıfı geçerler. 1. sınavı çoktan olan öğrenciler için büyük haksızlık olur.
10. sınıf fizik görebileceğin en kolay müfredat.- ve konu.Fizik Kolaymı
11. sınıf ise Tüm yaşantının en zor ve dolu fizik yılı olacak10. sınıf fizik görebileceğin en kolay müfredat.- ve konu.