Neden Halen Sınavlarla İlgili Net Bir Açıklama Yok

Ya başarıyı boş ver hava atmak için söylemedim ama benim durumu düşün sen :D Büyük ihtimalle çook düşecek hadi coğrafya, tarih, biyoloji ezberlerim. kimya'yı anladım. Fizik kolay. Matematik, edebiyat ve ingilizce mahvedecek beni.
dostum onuncu sınıftayım bende matematik konuları çalışınca yapılabilir seviyede bu sene cidden düzgünce çalıştım ve matematikten 95 aldım hayatımda ilk defa matematikden 70 üstü not aldım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 9.sınıfımda fizik bence matematikten daha zor.
fizik bence basit bir ders formülleri bilince bir yerden sonra iş sadece işlem yeteneğine kalıyor

dostum onuncu sınıftayım bende matematik konuları çalışınca yapılabilir seviyede bu sene cidden düzgünce çalıştım ve matematikten 95 aldım hayatımda ilk defa matematikden 70 üstü not aldım :D
Matematik konularım çok geride ya oyunları sildim inşallah adam gibi çalışmaya başlayacağım olmadı 1hafta tatile de çıkarım açıkları kapatırım.

@Ethem Aslan @baltazar

9.sınıf için Youtubeda kanal önerir misiniz?? Tonguç Akademi hep boş yapıyor.
Ben genelde soru çözümlü kitapların sorularını çözüp çözemediğiklerimin videolarını izledim. Bir de bol bol not al aklında kaldırıyor ve sınav günü çalışırsın.
Hocalara geldik vardı.

İlk sınavları olmadık, masum masum bekliyorum..

10. sınıf fizik görebileceğin en kolay müfredat.- ve konu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11. sınıf ise Tüm yaşantının en zor ve dolu fizik yılı olacak :D
11.sınıf fiziği baya easy biyoloji çok zor

Geri