Neler Yeni

Neden herkes linç peşinde?

xxxxxxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sezer Ulaşlı
Bu forum sitesine yeni geldim ve gerçekten 54,773 (22.03.21 tarihindeki ve 16:30 saatindeki üye baz alınarak yazılmıştır) üyenin resmen 40 binlik kısmı bu foruma insanları linçlemek için geliyor. Bu konuyu açtığım için bile eminim ki görseler benimle dalga geçecek en az bin üyelik bir kısım dahi vardır. Sanki insanları utandırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. İnsanı şu dünya güzeli forum sitesinden soğutan kitlesiniz yemin ediyorum.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
bruh moment öye bir andır ki az önce açtığım crack oyun forumunda crack önermedikleri için buraya yazarım.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,678
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Bazı insanların söylemek istediğini söyledin tebrik ediyorum ve linçlenmemeni diliyorum

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu forum sitesine yeni geldim ve gerçekten 54,773 (22.03.21 tarihindeki ve 16:30 saatindeki üye baz alınarak yazılmıştır) üyenin resmen 40 binlik kısmı bu foruma insanları linçlemek için geliyor. Bu konuyu açtığım için bile eminim ki görseler benimle dalga geçecek en az bin üyelik bir kısım dahi vardır. Sanki insanları utandırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. İnsanı şu dünya güzeli forum sitesinden soğutan kitlesiniz yemin ediyorum.
Ben hiç görmedim.
:D

çok doğru, çoğu forum siteleri için aynı bence ama buranın yaş kitlesi daha küçük sanırım. tavsiye isteyen çoğu kişiye laf atan boş konuşan kişileri gördüm...

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Ben orada linç yediğimi hatırlamıyorum ve hatta karar vermeme yardımcı olan bir sürü insan vardı
onun dışında 1 konun var zaten , senle farklı düşündükleri için mi linç oluyor

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Türkiye’de yaşamak böyle bir şey. Eleştiriyi hakedenler yok demiyorum.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Harbiden ha biri yanlış veya kötü bir şey söylese hemen linç, ardından kavga. Durmuyor.

Top Bottom