Neler Yeni

Neden Hiç Hazır F/P Sistem Çıkartmıyolar?

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Ahmet Aslan
Arkadaşlar hatırlıyosanız eskiden çok güzel f/p sistemler olurdu DA olsun PC hocası olsun vb. gerçekten indirimli sistemler çıkardı çok uzağa gitmeye gerek yok 2025 yılına girdik neredeyse 2.5 ay oldu güzel f/p hazır sistemi geçtim sistem tavsiyesi bile gelmez oldu o kadar nvidianın 50 serisini çıkarması amd´nin 90 serisini çıkarmasına rağmen nerde bu sistemler sizce?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,424
İsim
.
Arkadaşlar hatırlıyosanız eskiden çok güzel f/p sistemler olurdu DA olsun PC hocası olsun vb. gerçekten indirimli sistemler çıkardı çok uzağa gitmeye gerek yok 2025 yılına girdik neredeyse 2.5 ay oldu güzel f/p hazır sistemi geçtim sistem tavsiyesi bile gelmez oldu o kadar nvidianın 50 serisini çıkarması amd´nin 90 serisini çıkarmasına rağmen nerde bu sistemler sizce?
Maliyet Fazla.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
F p değil. F p sistemlerde xx60 olur zaten.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5000 serisinin altında sistem çıkarsalar linç yiyecekler. Aksi durumda da fiyat çok yüksek olacak.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Ahmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,424
İsim
.
Git gide eski sisteme dönüyoruz o zaman eskiden tek tek indirim kovalayıp toplamak uyguna gelirdi tekrardan oraya evriliyoruz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılmıyorum geçen sene 4070ti superli fp sistemler vardı yine fp olması için çok ucuz olması şart değil
Yılbaşından sonra baya azalttılar sistem çıkarmayı onlarda kendilerince haklılar

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
maliyet yüksek olunca sistemi FP diye satamıyorlar.
toplamak daha makul gelmeye başladı insanlara

Top Bottom