Neler Yeni

Neden internet hızım stabil değil YARDIM!

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Arkadaşlar millenicom kullanıyorum ve telefondan speedtest yaptığımda ilk test 20 çıktı 2.si 75 çıktı almam gereken 95 o değerlere hiç çıkmıyoda tamam bari 70lerde stabil dur napıcam?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Test yaparken modeme bağlı başka cihazlar hattı meşgul ediyor olabilir

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
wi-fi de dengesiz olması normal ama o kadar oynamaması lazım,
modem arayüzüne girin, ağ ayarlarından genişbant a tıklayın, bantgenişliği ayarı vardır 20mhz veya 40mhz olarak gözükür, o ayarı 40mhz yaparsanız wi-fi da daha stabil hız alırsınız

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kaliteli bir modem + 5ghz (y) Yada wifi kanal ayarı.

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem arayüzüne girin, ağ ayarlarından genişbant a tıklayın, bantgenişliği ayarı vardır 20mhz veya 40mhz olarak gözükür, o ayarı 40mhz yaparsanız wi-fi da daha stabil hız alırsınız
öyle bi ayar yokki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bant genişiği kontrolü diye bir yer var.

asliaral

80+
Arkadaşlar millenicom kullanıyorum ve telefondan speedtest yaptığımda ilk test 20 çıktı 2.si 75 çıktı almam gereken 95 o değerlere hiç çıkmıyoda tamam bari 70lerde stabil dur napıcam?
Bende de Millenicom Superonline Fiber var. Ve ustuste deger aldigimda, dusmeleri gozlemliyorum. Kablo ile baglandigimda da ayni sey.. Normalde verdikleri hiz 50 iken, bir sure sonra kendiliginden dusuyor (14lere). Bir zaman sonra yine yukseliyor.

Top Bottom