Neden Kaybediyoruz ?

Ben etmiyorum sadece ilk sonuçlara baktım bıraktım şimdi film açıp izlicem ne olursa olsun vatandaşa yaramıyor Zaten muhalefet de gelse biz hep ezilecegiz mevcut iktidar da eziyor zaten
Şuan 2 sinden biri gelecek orası zaten kesin de değişince pek fark olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun gene de.

Benim tek isteğim bu ülkede tek bir teröristin bile olmaması barinamamasi pazarlığa oturulmamasi NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞI 😊
Hocam o imkansız gibi bir şey ya her ikisinde (RTE ve kk) onlarla iş birliği yapıyor ama kk güvenilmez ya adam daha yürüyen merdivene ters biniyor 😂

Hocam o imkansız gibi bir şey ya her ikisinde (RTE ve kk) onlarla iş birliği yapıyor ama kk güvenilmez ya adam daha yürüyen merdivene ters biniyor 😂
Boş bir kişi kendisi yalancı dolanci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SONAR ARAŞTIRMA ŞİRKETİ en yakın sonucu veriyor geçen seçimi de bildiler bu seçimi de bilecekler sonar 49 demişti AKP için 1/2 puan oynar alırsa 50. İle alır almazsa ikinci tur zaten

Boş bir kişi kendisi yalancı dolanci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SONAR ARAŞTIRMA ŞİRKETİ en yakın sonucu veriyor geçen seçimi de bildiler bu seçimi de bilecekler sonar 49 demişti AKP için 1/2 puan oynar alırsa 50. İle alır almazsa ikinci tur zaten
Hocam orc 2018 seçimlerinde tek atmıştı kk yüzde 52 kazanıyodu güya:kekw:

Yav seçim bitmeden saçma sapan konular açmayın

Şu an bile ne olacağı belli değil. 1 saat önce nasıl böyle bir kanıya vardın ?

seçimin sonuçlarına baktığımda erdoğan ciddi bir farkla önde görünüyor anketlerde hep kemal kılıçdaroğlu önde görünüyordu neden böyle oldu
kanka sen gidip bu forumdaki anketlere youtubedekilere fln bakma kitlesi hep gwnç ve oy kullanmaya yaşı yetmiyor

2.tura kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri