Şuan 2 sinden biri gelecek orası zaten kesin de değişince pek fark olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun gene de.Ben etmiyorum sadece ilk sonuçlara baktım bıraktım şimdi film açıp izlicem ne olursa olsun vatandaşa yaramıyor Zaten muhalefet de gelse biz hep ezilecegiz mevcut iktidar da eziyor zaten
Tmm en iyi siyasetci sensin hadi kürd!stan kaç km² olacak bunuda bilirsin heraldeSiyaset bilmeden konuşuyorsunuz ya deli oluyorum
Benim tek isteğim bu ülkede tek bir teröristin bile olmaması barinamamasi pazarlığa oturulmamasi NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞIŞuan 2 sinden biri gelecek orası zaten kesin de değişince pek fark olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun gene de.
Hocam o imkansız gibi bir şey ya her ikisinde (RTE ve kk) onlarla iş birliği yapıyor ama kk güvenilmez ya adam daha yürüyen merdivene ters biniyorBenim tek isteğim bu ülkede tek bir teröristin bile olmaması barinamamasi pazarlığa oturulmamasi NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞI
Boş bir kişi kendisi yalancı dolanciHocam o imkansız gibi bir şey ya her ikisinde (RTE ve kk) onlarla iş birliği yapıyor ama kk güvenilmez ya adam daha yürüyen merdivene ters biniyor
SONAR ARAŞTIRMA ŞİRKETİ en yakın sonucu veriyor geçen seçimi de bildiler bu seçimi de bilecekler sonar 49 demişti AKP için 1/2 puan oynar alırsa 50. İle alır almazsa ikinci tur zatenHocam o imkansız gibi bir şey ya her ikisinde (RTE ve kk) onlarla iş birliği yapıyor ama kk güvenilmez ya adam daha yürüyen merdivene ters biniyor
Hocam orc 2018 seçimlerinde tek atmıştı kk yüzde 52 kazanıyodu güyaBoş bir kişi kendisi yalancı dolanci
Mesaj otomatik birleştirildi:
SONAR ARAŞTIRMA ŞİRKETİ en yakın sonucu veriyor geçen seçimi de bildiler bu seçimi de bilecekler sonar 49 demişti AKP için 1/2 puan oynar alırsa 50. İle alır almazsa ikinci tur zaten
Geçen seçimi bildi zaten 1/2 puan oynar RTE ya 50.04/05 ile alır ya da ikinci tur aman neyse boşverin bu arada dolar 22 TL oluyor hadi hayırlısıHocam orc 2018 seçimlerinde tek atmıştı kk yüzde 52 kazanıyodu güya
kanka sen gidip bu forumdaki anketlere youtubedekilere fln bakma kitlesi hep gwnç ve oy kullanmaya yaşı yetmiyorseçimin sonuçlarına baktığımda erdoğan ciddi bir farkla önde görünüyor anketlerde hep kemal kılıçdaroğlu önde görünüyordu neden böyle oldu