mustafak0
80+ Bronze
Dahası
Çözüldü olarak işaretlemek için düzenlemede ön ek yeri olması lazım orda Çözüldü ifadesi var.
Konuyu düzenleyerek.Nasıl
o anlamda değil mesela bir şey oluyor herkes dalga geçiyor işte öyle şey oldumu silebilsek iyi olurSonra sorunu çözenler konuyu silip kaçsın. Öyle saçma şey mi olur? Forum burası maksat diğerleri de görsün çözümü.
B@N!ne anlamı kaldı modluğun
Dalga geçilecek ne konusu açılmış olunabilir zaten foruma? Çok saçma bir durum varsa zaten mesajları raporlarsınız.o anlamda değil mesela bir şey oluyor herkes dalga geçiyor işte öyle şey oldumu silebilsek iyi olur
bazı konularda yardım ifadesi yok diye biliyorum belki o yüzden demiştirKonuyu düzenleyerek.Alıntıyı görüntüle
Baktım ama sende yardım oneride var bende sadece cozuldu var nedenKonuyu düzenleyerek.Alıntıyı görüntüle
Mesela eski veya cringe konular (virüs konum gibi Allah'ım yokolsun o konu :d)o anlamda değil mesela bir şey oluyor herkes dalga geçiyor işte öyle şey oldumu silebilsek iyi olur
telefondan 3 mb sorunu bir tek bende mi var telefonun kamerasından çektiğim şeyi koyamıyorum 3mb yazıyorSonra sorunu çözenler konuyu silip kaçsın. Öyle saçma şey mi olur? Forum burası maksat diğerleri de görsün çözümü.
telefondan 3 mb sorunu bir tek bende mi var telefonun kamerasından çektiğim şeyi koyamıyorum 3mb yazıyor