yok daha iyi yeterli anlamında demedimGTA oyun mu. 2015 oyunu zaten
O yüzden kedime pek cihazımı göstermemeye çalışıyorum çizerse değeri düşmesin diye.2. elde geçen rog g15 gördüm 3080li, 33000e satıyordu adam. sıkıntısı klavyede ü tuşu çıkık ve kasasını kedi çizmiş. Canavar gibiydi yine de. Çok içim gitti fkgkdlfle
Adamla konuştum biraz. Kasalıya geçip kurtulmak istiyormuş. Kedi laptopu ağaç bellemiş sdkgşasşkekaes bari kullanılmaz hale gelmeden satayım diyordu.O yüzden kedime pek cihazımı göstermemeye çalışıyorum çizerse değeri düşmesin diye.
Bazı kediler baya hırçın benimki öyle değil fakat ne olur ne olmaz ani bir hareketi sorun.Adamla konuştum biraz. Kasalıya geçip kurtulmak istiyormuş. Kedi laptopu ağaç bellemiş sdkgşasşkekaes bari kullanılmaz hale gelmeden satayım diyordu.
Sistem veya laptop önerisi yapabilir misin?Biraz daha katın. Kasım fırsatlarını kaçırmadan 3060 lı bir makine alın. Yada direkt kasalıya yönelin.
biraz daha dedigin 6-7 bin tl mi kankaBiraz daha katın. Kasım fırsatlarını kaçırmadan 3060 lı bir makine alın. Yada direkt kasalıya yönelin.
paran neye yetiyorsa onu al, 15bin TL'ye 2. el dışında 3050 den daha iyi ekran kartı bulamazsin ki yok zaten. laptop piyasasi 1650 ve 3050den başlıyorHocam 15 bine 3050 li Acer i alıcaktım hevesim kaçtı ne alayım şimdi
Sistem veya laptop önerisi yapabilir misin?
1080p ultra 2x msaa ile 6gb vram kullaniyor forza.
Reis 16 K ya 3050Ti li laptop alınır mı pekiAcer Nitro AN515-45 AMD Ryzen 7 5800H İşlemci, 8GB DDR4 RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, 15.6'' 144Hz Full HD Ekran, Free DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Nitro AN515-45 AMD Ryzen 7 5800H İşlemci, 8GB DDR4 RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, 15.6'' 144Hz Full HD Ekran, Free DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
sistem için diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. Ama geçenki 2060 lı sistem harikaydı 8700TL ye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gördüğün gibi öyleyse.
Acer aspireTabi ki alınır. Ama işte burada konuşulanları göz önüne al. (bu arada 3050ti dediğin abra ise alınmaz )