Neler Yeni

Neden nintendo bizde sevilmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
Şu hayatında nintendo kullanmayı bırak, oyunlarını oynamamış insanların diğer konsolları nintendonun yanında arşa çıkarmalarının sebebi ne? Yurt dışında en çok satan konsollara sahip olup türkiyede nefret edilmesi garibime gidiyor.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın
Şu hayatında nintendo kullanmayı bırak, oyunlarını oynamamış insanların diğer konsolları nintendonun yanında arşa çıkarmalarının sebebi ne? Yurt dışında en çok satan konsollara sahip olup türkiyede nefret edilmesi garibime gidiyor.
Pahalı

conillar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
pahalı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Kedi ulaşamadığı ete murdar dermiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konsolları çok ucuz oyunlarıda istediğin mağazaya göre alabildiğin için en azında ps ye göre ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
At avrat silah
Nintendo'dan nefret ediyorlar ama oyunlarından nefret etmiyorlar. Ben insanların Nintendo'nun kendi oyunlarını korsan kullanıma karşı önlem alıyorlar diye kızmasına da hiç anlam veremiyorum.

Adamlar tabi kendi ürününü koruyacak. Zaten bedava oynuyoruz yani.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın
konsolları çok ucuz oyunlarıda istediğin mağazaya göre alabildiğin için en azında ps ye göre ucuz
Aslında pahlı dememin sebebi sadece kendi oyunları var nerdeyse ve adamlar konsolu fifa pes gta vs için aldığı için çok tercih edilmiyor. Ek olarak türkiyede el konsolları çok tutmuyor

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
sacma pahalı baska sebebı yok

CupOk

80+ Bronze
Adam bakıyor grafiklerine bu çocuk oyunu grafikler bok gibi diyip uzak duruyor bizim ülkede. İşin diğer tarafıda gidip engelli ubisoft oyunlarını oynayıp Zeldanın son 2 açık dünyalı oyunlarını oynamıyorlar. Benim oynadığım en iyi oyunlar arasında Zelda oyunları. Pc ye çıkan PS özel oyunlarından bile daha fazla zevk vermiştir bana ama millet gidip ghost of tsushima övüyor halbuki zelda kat kat daha iyi ghost of tsushimadan. Switch almama mevzusunu ben de destekliyorum bu arada. PC de Emu ile 90 FPS oynamak varken neden 30 FPS de kilitli 720p çözünürlük ile oynayayım? Totk daha switch konsollarıns çıkmadan PC de millet 1 hafta önceden sömürmüştü oyunu. Nintendo biraz enayi bir firma. Çıkarsa oyunlarını PC ye( en azından PlayStationın yaptığı gibi 2 sene sonra) daha fazla kazanıcak ve korsan azalıcak ama odun kafalı japon oldukları için hala daha mobil cihazlardan zayıf konsola özel yapıyor oyunlarını. Neyse kısaca böyle işte Nintendo oyunları dışardan ufak ama içine girince büyük oyunlar. Bizim millet şans verip oynamıyor anca cs pubg oynuyor ne bekliyonuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
oyunlar cok pahalı kanka.. witcher alacaktım 1000tldi en son ps de xbox da pc de 70 80 TL
eshopprices diye bir site var, en ucuz ülkeye göre mağazanı değişip ordan alabilirsin. Ama evet en fazla yarısına kadar ucuza alabilrsin. Ps xbox gibi çılgın indirimler yok nintendoda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,691
Üyeler
165,867
Son üye
hadsizkunduz
Top Bottom