- Konu Sahibi Konu Sahibi
vay be nvidia bizi kandırıyormus
Sen zaten tamamen nvidia fanboyusun geçen gün sırf xess fsr'dan iyi diğerek yalan konu aşmıssın ben'de konunu çürüttüm ama git bak
vay be nvidia bizi kandırıyormus
Dedikleriniz doğru hocam NVIDIA satış politikası izliyor, mesela Optik kare hesaplayıcıyı neden RTX 3000 de çıkarmadı 2020 de üretimdeyken, hepsi planlı çünkü bu teknolojiyi 1 senede icat etmedi sonuçta kim bilir yıllardır çalışıyorlar üzerinde.Öncelikle konuyu diğer arkadaşlar gibi dalgaya vurmadığınız için teşekkürler hepsinin elinde rtx 4090 ekran kartları var çünkü.
evet optik akiş hızlandırıcılar konusunu yazmayı unuttum bu mantıklı mesela.
teşekklürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler az çok anladıysan.
Yok hocam asla tabii ki benim demek istediğim dandik amd bile fsr 3 desteği sunup sen mesela rtx 3060ti 'da dlss 2 ile 60 fps alıyorsan şimdi fsr 3 ile 75 alacaksın ben bunu kendileri yapması gerekirdi diyorum ya rakip firmadan geliyor bu hamleler sana'da garip gelmiyor muHocam söylediğimiz gerçekleri kabul etmiyorsun, 2 saattir anlatıyorum içerisinde ekstra bir donanım var. Kabullenmiyorsun mantıklı mesela diyorsun bunlar gerçek zaten. yazılımla bu donanım birleşince ortaya DLSS 3 çıkıyor. Yani sen tutup bütün RTX kartları toplatıp içerisine parça mı eklesin NVIDIA diyorsun
Yoo ben'de nvida kullanıyorum hem amd hem nvida sistemim var gayet'de memnumun meselaDedikleriniz doğru hocam NVIDIA satış politikası izliyor, mesela Optik kare hesaplayıcıyı neden RTX 3000 de çıkarmadı 2020 de üretimdeyken, hepsi planlı çünkü bu teknolojiyi 1 senede icat etmedi sonuçta kim bilir yıllardır çalışıyorlar üzerinde.
RTX 5000 serisi çıkınca gör bak yeni bir şey tanıtıcaklar sadece RTX 5000 kartlara özel olucak. Kasıtlı olarak donanım ayırıyor NVIDIA o konuda haklısınız.
Hard NVIDIA cı biriyim bu arada saldırmayın
Hocam şunuda eklemek istiyorum DLSS konusunda, DLSS sadece görüntüyü upscale etmiyor belki duymuşşundur DLAA var içinde yani kenar yumuşatma özelliğide var işte FSR de bu yok, çünkü FSR yazılımla çıkarıldı DLSS donanım gerektiren bir şey. Upscale konusunda ikiside aynı işi yapıyor ama DLSS'in ayrıldığı nokta kenar yumuşatma özelliği.Yok hocam asla tabii ki benim demek istediğim dandik amd bile fsr 3 desteği sunup sen mesela rtx 3060ti 'da dlss 2 ile 60 fps alıyorsan şimdi fsr 3 ile 75 alacaksın ben bunu kendileri yapması gerekirdi diyorum ya rakip firmadan geliyor bu hamleler sana'da garip gelmiyor mu
@batuu123 baktın mı ne kadar yalan attığına.
sistemin güzelmiş hocamyeni serileri kim alacak ozaman.
çamur olayına katılmıyorum kalite de fsr 2.0 bnce yeterli hatta bn denemek için gta v ye fsr 1.0 kurdum oyunda quant v/redux/naturalvision grafik modları kuruluydu msaa2x te diğer her şey ultrada fps i max 50lerden 75/80 lere çıkardı 2.0 ı ise daha kurmadım daha iyi sonuç almak için oyunu tekrardan yükleyip sadece fsr modu varken deneyeceğimFSR 3 bir oyunlara eklensin o zaman konuşuruz onu, amd şuan ne çıkarsa oyunu çamur yapmaktan başka bir şey yapamadı maalesef. tamamen hem kalite hem fps arttıran bir teknoloji gördüğümüzde konuşuruz şuan NVIDIA bu konu da AMD'den çok üstün.
Hani yazılım olarak DLSS 3.5 geldi ya hocam, bunun devamı gelecektir işte 4.0 gelecektir bu şekilde yine FPS artacak. FSR 3 75 fps verirse onu kullanırız sonuç olarak FSR amd kart diye tutturmuyor NVIDIA kartta kullanabiliyor.Yok hocam asla tabii ki benim demek istediğim dandik amd bile fsr 3 desteği sunup sen mesela rtx 3060ti 'da dlss 2 ile 60 fps alıyorsan şimdi fsr 3 ile 75 alacaksın ben bunu kendileri yapması gerekirdi diyorum ya rakip firmadan geliyor bu hamleler sana'da garip gelmiyor mu
@batuu123 baktın mı ne kadar yalan attığına.
Yoo ben'de nvida kullanıyorum hem amd hem nvida sistemim var gayet'de memnumun mesela
fsr 1 tam anlamıyla rezalet ve çamurdan bile beter, fsr 2 yine nispeten daha iyi ama hiçbiri bir dlss değil özellikle rtx + 3.5 + frame gen açınca başka dünyaları yaşatıyor sana nvidiaçamur olayına katılmıyorum kalite de fsr 2.0 bnce yeterli hatta bn denemek için gta v ye fsr 1.0 kurdum oyunda quant v/redux/naturalvision grafik modları kuruluydu msaa2x te diğer her şey ultrada fps i max 50lerden 75/80 lere çıkardı 2.0 ı ise daha kurmadım daha iyi sonuç almak için oyunu tekrardan yükleyip sadece fsr modu varken deneyeceğim
toplumu unutmamak lazım daha iyileri sizin olsun.Mantık gene destek kesilmesine gidiyor. Umarım fsr 3 ve frame generation çok iyi değerler verir'de o zaman anlaşılır demek istediğim ayrıca 3000 serisi ile 4000 serisi sadese başlangıç orta segmentte alınabiliyor 4070'den yukarısı ateş pahası.
Sen almışşsın hocam gerisi almasa'da olur.
teşekkürler ama çok ısınıyor ya sağlam sıvı soğutma almak gerekiyor seninkininde hiç eksik bir yanı yok seninkide müq sistemsistemin güzelmiş hocam