açıldıtikladinmi sayfa acildimi ?
bazende 150 download 750 upload veriyoTürkceye cevrili ise baslata basacaksin yuvarlagin icineAlıntıyı görüntüleyapıom ama hız bi garip orda 140 ms gösteriyo 600 uplıad 600 download gösteriyo
Türkceye cevrili ise baslata basacaksin yuvarlagin icineAlıntıyı görüntüle
ne 750 Upload mi imkani yok gerci oradaki degerleri ben tam bilmiyorum ama aslinda tam tersi olmasi lazim .. 1000 lik en az 940 Download Upload 50bazende 150 download 750 upload veriyo
işte işte önceden modem değişmeden önce ikiside eşitti şimdi böyle ve çok ms varKablomu fibermi ?
ne 750 Upload mi imkani yok gerci oradaki degerleri ben tam bilmiyorum ama aslinda tam tersi olmasi lazim .. 1000 lik en az 940 Download Upload 50![]()
ping 140 bandındaPing kac onu söylemedin? cok oyunculu oyunlar oynamaktasin sanirim
Ping kac onu söylemedin? cok oyunculu oyunlar oynamaktasin sanirim
ben iki modem kullanıyorum ana modememi bağlı olmam lazım bu arada bu test sonucları ana modemdede aynı şekildeCMD konsolunu bir ac icine ping 127.0.0.1 yaz enterle degerlerini bir Kontroll et yada Modemin menüsünü acabilirsin
hatta yapabilirsem odemdeki routeri ana modem yerine kullanmak istiyorum ama bulamadım onu şuanben iki modem kullanıyorum ana modememi bağlı olmam lazım bu arada bu test sonucları ana modemdede aynı şekilde