Neden sürekli Uykum Var?

o iş öyle olmaz
sen bi 7 gün uyu bak bakayım daha uykun geliyor mu :D

Sabah kalk buz gibi suda yüzünü yıka gün içinde gözünü uzun süre kapama veya uzanma ve ayaktayken dik dur inan bana çok işine yarar.
Aklına uykuda getirme.

ARKADAŞLAR GÜNDE 15 SAAT UYUSAMDA GÜN ORTASINDA UYKUM OLUYOR 5 SAAT UYUSAMDA AKŞAM 8DEN SONRA UYKUM GELİYOR KENDİMİ TAVUK GİBİ HİSSEDİYORUM ARTIK UYUMAK İSTEMİYORUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU NORMAL DÜZENİM 12-1 GİBİ UYUYORUM SABAH 8-8:30 KALKIYORUM VE AKŞAM 7DE UYKUM GELİYOR BIRAKSALAR SABAHA KADAR UYURUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU

VE BANA BAĞIRMA

d
o iş öyle olmaz
sen bi 7 gün uyu bak bakayım daha uykun geliyor mu :D
dostum şaka yapmıyorum bi kere pazartesi akşam 8de uyudum salı akşam 10da uyandım 2 saat uyumuşum dedim geri yattım 24 saate yakın uyuduğum çok oluyor

ARKADAŞLAR GÜNDE 15 SAAT UYUSAMDA GÜN ORTASINDA UYKUM OLUYOR 5 SAAT UYUSAMDA AKŞAM 8DEN SONRA UYKUM GELİYOR KENDİMİ TAVUK GİBİ HİSSEDİYORUM ARTIK UYUMAK İSTEMİYORUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU NORMAL DÜZENİM 12-1 GİBİ UYUYORUM SABAH 8-8:30 KALKIYORUM VE AKŞAM 7DE UYKUM GELİYOR BIRAKSALAR SABAHA KADAR UYURUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU
Türkçede cümlenin tamamı büyük harflerle yazılmaz. Aynı şekilde internet aleminde de bu durum bağırmak anlamına gelir.
Lütfen mesajını düzenle.

Geri