Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,834
o iş öyle olmaz
sen bi 7 gün uyu bak bakayım daha uykun geliyor mu
sen bi 7 gün uyu bak bakayım daha uykun geliyor mu
Yetmez.3 saat uyku bile yeter
power yetersiz geliyor olabilir 600W ps kullanmanızı öneririm2 KG dalak. Çift böbrek.
zaman ideal süre 8 saat. 8 saat uyumaya çalış.20 yaşındayım
ARKADAŞLAR GÜNDE 15 SAAT UYUSAMDA GÜN ORTASINDA UYKUM OLUYOR 5 SAAT UYUSAMDA AKŞAM 8DEN SONRA UYKUM GELİYOR KENDİMİ TAVUK GİBİ HİSSEDİYORUM ARTIK UYUMAK İSTEMİYORUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU NORMAL DÜZENİM 12-1 GİBİ UYUYORUM SABAH 8-8:30 KALKIYORUM VE AKŞAM 7DE UYKUM GELİYOR BIRAKSALAR SABAHA KADAR UYURUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU
power yetersiz geliyor olabilir 600W ps kullanmanızı öneririm
dostum plat nasıl oldun ben bronze bile olamadımÇok uyusan da uykun olur az uyusan da.
Sakıncası yoksa yaşını sorabilir miyim?
1 ay boyunca 3 saat uyku çok da güzel bir şekilde yetti. Günüm dolu dolu geçti. Gece 3 te yatıp sabah 6 da çok zinde bir şekilde kalkıyorumYetmez.
dostum şaka yapmıyorum bi kere pazartesi akşam 8de uyudum salı akşam 10da uyandım 2 saat uyumuşum dedim geri yattım 24 saate yakın uyuduğum çok oluyoro iş öyle olmaz
sen bi 7 gün uyu bak bakayım daha uykun geliyor mu![]()
marka model gerek güncel driverler için ama modeli felan yazmıyor galiba nasıl yapacağızHocam driverlarda da sorun olabilir.
Türkçede cümlenin tamamı büyük harflerle yazılmaz. Aynı şekilde internet aleminde de bu durum bağırmak anlamına gelir.ARKADAŞLAR GÜNDE 15 SAAT UYUSAMDA GÜN ORTASINDA UYKUM OLUYOR 5 SAAT UYUSAMDA AKŞAM 8DEN SONRA UYKUM GELİYOR KENDİMİ TAVUK GİBİ HİSSEDİYORUM ARTIK UYUMAK İSTEMİYORUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU NORMAL DÜZENİM 12-1 GİBİ UYUYORUM SABAH 8-8:30 KALKIYORUM VE AKŞAM 7DE UYKUM GELİYOR BIRAKSALAR SABAHA KADAR UYURUM BUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU