Neler Yeni

Neden suriyeliler oy kullanabiliyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
. vallahi diyorum kafalar pırıl pırıl olmuş dünyanın en onurlu en zeki aynı zamanda en ********** milleti olabilir miyiz acaba diye düşünmüyorum değil.
kısmi olarak evet öyleyiz

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Beni şikayet ettiğin hayatsızın 10 binden fazla mesajı var yüzsüz herif kendinle çelişme. Sen git önce ilk attığın mesajı oku mantığın, aklın varsa az düşün de ne kadar akıldan yoksun olduğunu kavra. Hiçbir vasfı olmayan insan gelmiş bana yıkık falan diyor ckrnfksksl neyse gideyim sigaramı içeyim biraz havam olsun
cezanı da almışsın çok güzel olmuş. moderatörlerin eline sağlık. :D

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
Hepimiz bu vatanın çoçuklarıyız ve bu ülkeyi bizden iyi kimse bilemez ve yönetemez aday olamaz oy kullanmaz. nasıl 18 yaşının altındakiler oy kullanamıyorsa 50 yaş üstü de oy kullanmamalı. suriyeliler sadece 10 yıldır taş çatlasın bu ülkede olan şeriat delisi olmuş bir ırk. din kardeşim falan değil onlar benim. din ayrı ALLAH kitap işleri devlet işleri ayrı. bu adamlar nasıl oy kullanabiliyor ? şaka mı bu ya ? onu geçtim Türkiyede yaşamayan gurbetçiler nasıl oy kullanabiliyor ? ülkeden haberleri yok bir şeyleri yok gelip bir de oy mu kullanabiliyorlar cidden delilik rezalet bu ülkeye reset lazım arkadaş reset. vallahi diyorum kafalar pırıl pırıl olmuş dünyanın en onurlu en zeki aynı zamanda en ********** milleti olabilir miyiz acaba diye düşünmüyorum değil.
Devletin işleyişinde duygu yoktur insanlar eğer para ile vatandaşlık alıp ev alıp buraya yerleşiyor ise oy kullanabilir aynı şekilde sende gidip başka ülke de oy kullanınca da insanlar bu düşünceye mi kapılıyor hayır evet verdikleri zarar çok fazla ve bedava bir oy potansiyeline sahip ama yasal olarak yanlış hiç bir şey yok üstüne 50 yaş üstü oy kullanmamalı cümlen de yanlış çünkü 40 sene boyunca daha yaşar ise o adamın da kendi liderini seçme gibi hakları mevcut bunları almak zorunda kalırsın bu yüzden düşüncen kendince mantıklı olsa da kusurlara sahip

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
o zaman almanyadaki türkler de vermesin
Ne alakası var ki? Almanyadaki Türklerle Suriyeliler bir mi sence? Almanyadaki Türkler zamanında Almanyaya işçi lazımdı Alman hükümetinin onayıyla yasal bir şekilde orada hayat kurdular.Suriyeliler gibi sınırdan kaçak girip 3 kuruşa vatandaşlık alıp benim geleceğimi belirleme hakkına sahip olmadılar.İyi forumlar

TLCWeeb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berke
Surilerle iyi geçinin kardeşim hatta arapça öğrenin çünkü yarın bir gün muhtar, belediye azası, belediye başkanı, kaymakam, vali, milletvekili hatta bakan olacaklar. Umarım meclisi ele geçirmezler, ele geçirirlerse o zaman iş sakat.

Merc Scar

80+
Ne alakası var ki? Almanyadaki Türklerle Suriyeliler bir mi sence? Almanyadaki Türkler zamanında Almanyaya işçi lazımdı Alman hükümetinin onayıyla yasal bir şekilde orada hayat kurdular.Suriyeliler gibi sınırdan kaçak girip 3 kuruşa vatandaşlık alıp benim geleceğimi belirleme hakkına sahip olmadılar.İyi forumlar
cevabın mantıklı ama oradaki mültecilerin buradaki çalışan mülteci ile aynı haklara sahip olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
cevabın mantıklı ama oradaki mültecilerin buradaki çalışan mülteci ile aynı haklara sahip olmalı
Ne dediğini pek anlamadım ama oradaki Türkler mülteci değil zaten gerçi artık bizim iktidar da Suriyelilere mülteci gözüyle bakmıyor çoğu senin benimle aynı haklara sahip.Göndereceğiz şöyle yapacağız diyorlarlar ama 1 kere vatandaşlık aldıklarından o iş zor bakalım nasıl yapacaklar yaptırım ambargo yemeden

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Bu forumda siyasetle ilgili açılan konulardaki muhabbetten daha cringe ve cahilce çok az şeye denk gelmişimdir.
Forumda siyasetle ilgili konu açmak yasaklansa fena olmaz aslında.
Biri 50 yaş oy kullanmasın diyor. Öbürü de iktidarı kötüleyen birini görünce anasını babasını öldürmüşler gibi savunmaya geçiyor hemen her konuda.
Fazla kasmayın gençler, gelin nvidia vs amd tartışmaya devam edelim biz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya nicki megan olan bir asosyal 50 kilo heriften ne beklerdim ki zaten. rezil herif
Bu arada modlar adilse senin de ceza alman gerek dostum.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
18 ve 65 yaş arasında kalan kısımda çok mu iyi sanıyorsunuz akpye oy vermezse gider chp ye oy verirler taraftar tutar gibi takım tutanlar sadece 65 yaş üstü değil şu kişiler oy kullanmasın tarzı düşünceler saçmadır(sonradan Türk vatandaşlığı kazanan it bir suriyeli tabikide oy kullanmamalı bunu da belirteyim ki sonradan yanlış anlaşılma olmasın).
Önemli olan tek şey kaliteli bir eğitimdir
Bağımlı nüfus bence oy kullanmamalı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hepimiz bu vatanın çoçuklarıyız ve bu ülkeyi bizden iyi kimse bilemez ve yönetemez aday olamaz oy kullanmaz. nasıl 18 yaşının altındakiler oy kullanamıyorsa 50 yaş üstü de oy kullanmamalı. suriyeliler sadece 10 yıldır taş çatlasın bu ülkede olan şeriat delisi olmuş bir ırk. din kardeşim falan değil onlar benim. din ayrı ALLAH kitap işleri devlet işleri ayrı. bu adamlar nasıl oy kullanabiliyor ? şaka mı bu ya ? onu geçtim Türkiyede yaşamayan gurbetçiler nasıl oy kullanabiliyor ? ülkeden haberleri yok bir şeyleri yok gelip bir de oy mu kullanabiliyorlar cidden delilik rezalet bu ülkeye reset lazım arkadaş reset. vallahi diyorum kafalar pırıl pırıl olmuş dünyanın en onurlu en zeki aynı zamanda en ********** milleti olabilir miyiz acaba diye düşünmüyorum değil.
Şimdi zamanında girdiler.
Sonra sınır yerlerinde paralarını harcadılar ayrıca bir patlama yaşandı bu konuda.
Ve bunun sonucunda bir kısmına Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı verildi ve oy kullanma hakkına sahip oldular.
He yasa fenan varsa kullanamazlar diye boş ver kanun çok tınlanmıyor bu çoğrafyada

Bu forumda siyasetle ilgili açılan konulardaki muhabbetten daha cringe ve cahilce çok az şeye denk gelmişimdir.
Forumda siyasetle ilgili konu açmak yasaklansa fena olmaz aslında.
Biri 50 yaş oy kullanmasın diyor. Öbürü de iktidarı kötüleyen birini görünce anasını babasını öldürmüşler gibi savunmaya geçiyor hemen her konuda.
Fazla kasmayın gençler, gelin nvidia vs amd tartışmaya devam edelim biz.

Bu arada modlar adilse senin de ceza alman gerek dostum.
Engellesen bir şey olmaz.
Kutuplaşma bitmedikçe her konuda olur bu tartışma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,133
Üyeler
164,966
Son üye