Kanayan yaramız.Arkadaş konsolda şu hikayeli oyunlarda Türkçe dil desteği yapmak bu kadarmı zor özelikle Ubisoft kardeşim yapsana Türkçe dil desteği ne kadar zor olabilir hikayeli oyun oynayasım gelmiyor çıldırıyorum ya
Ubisoft: Affet abi bi hata ettik hemen yapıcaz söz allah belamızı versinArkadaş konsolda şu hikayeli oyunlarda Türkçe dil desteği yapmak bu kadarmı zor özelikle Ubisoft kardeşim yapsana Türkçe dil desteği ne kadar zor olabilir hikayeli oyun oynayasım gelmiyor çıldırıyorum ya
Çünkü dünyanın anadili ingilizce. Bu birinci neden. İkinci neden ise; Türkçeye çevirecek kişilerin aralarında türkçe olmamasından kaynaklanıyor. Bunun için Türkiyeden birilerini işe alarak başlangıç yapmaları gerek bu da onların işine gelmez diye düşünüyorumArkadaş konsolda şu hikayeli oyunlarda Türkçe dil desteği yapmak bu kadarmı zor özelikle Ubisoft kardeşim yapsana Türkçe dil desteği ne kadar zor olabilir hikayeli oyun oynayasım gelmiyor çıldırıyorum ya
Yav gidip ben bedavaya çalışayım Türkçe yapayım çeviriden baka baka yaparızÇünkü dünyanın anadili ingilizce. Bu birinci neden. İkinci neden ise; Türkçeye çevirecek kişilerin aralarında türkçe olmamasından kaynaklanıyor. Bunun için Türkiyeden birilerini işe alarak başlangıç yapmaları gerek bu da onların işine gelmez diye düşünüyorum![]()
Hazırla o zaman oynasınlarYav gidip ben bedavaya çalışayım Türkçe yapayım çeviriden baka baka yaparızne kadar zor olabilir sesleri boşver sadece yazılar tr olsa yeter :d