Neler Yeni

Neden? Twitteri Neden Kapattınız...

milenix

80+ Gold
Birkaç kişi diyorsun hala binlerce kişi böyle bir şey yapsa forumda kapatırlar mecburen. Önüne geçemiyolarsa ne yapacaklar? Afadın falan numaraları mevcut zaten.
halen aynı şeyi diyorsun platformu böyle kişilerden temizlemek yerine kapatmak bir çözüm değildir amacı bu olan insanlar ise her türlü girer yine yapmaya devam eder

Megan

80+ Silver
halen aynı şeyi diyorsun platformu böyle kişilerden temizlemek yerine kapatmak bir çözüm değildir amacı bu olan insanlar ise her türlü girer yine yapmaya devam eder
Her yerden afadın yardım ekiplerinin numarası paylaşıldı. Oradan ulaşılıyor ve ekipler gerekeni yapıyor. Böyle olması daha iyi. Yardıma ihtiyacı olana daha çabuk ulaşılıyor. Ama twitterdan sahte haber yayanlar yüzünden vakit kaybı oluşuyordu ve engellenemeyecek kadar çoktu. Diyorum ya adamlar gidip enkazdan hırsızlık yapıyor bu derecede vicdansızlar var girip internetten yanlış bilgi yayacak onbinlerce kansız vardır. Onbinlerce kişiyi nasıl yanlış haber verdiğini anlayıp engelleyecekler ki?

milenix

80+ Gold
Her yerden afadın yardım ekiplerinin numarası paylaşıldı. Oradan ulaşılıyor ve ekipler gerekeni yapıyor. Böyle olması daha iyi. Yardıma ihtiyacı olana daha çabuk ulaşılıyor. Ama twitterdan sahte haber yayanlar yüzünden vakit kaybı oluşuyordu ve engellenemeyecek kadar çoktu. Diyorum ya adamlar gidip enkazdan hırsızlık yapıyor bu derecede vicdansızlar var girip internetten yanlış bilgi yayacak onbinlerce kansız vardır. Onbinlerce kişiyi nasıl yanlış haber verdiğini anlayıp engelleyecekler ki?
yav diyorum ki bunlar neden olamaz ben twyi bunun için kullanmıyorum ben başka şeylere bakıyorum bu kansızlar yüzünden benim hakkımda elimden alınıyor
ayriyeten o haklı çıkarmaya çalıştığın btk şuana kadar neyi düzgün yaptı kendi başarısızlıklarını örtbas etmek için pastebin sitesini bile yasakladılar

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Fazla tahmin etmesi zor olmamalı. Çok fazla yanıltıcı bilgi içerdiği içindir ... Asılsız ihbarlar vs.

Megan

80+ Silver
yav diyorum ki bunlar neden olamaz ben twyi bunun için kullanmıyorum ben başka şeylere bakıyorum bu kansızlar yüzünden benim hakkımda elimden alınıyor
ayriyeten o haklı çıkarmaya çalıştığın btk şuana kadar neyi düzgün yaptı kendi başarısızlıklarını örtbas etmek için pastebin sitesini bile yasakladılar
Şu anda en öncelikli şey enkazdakilere erkenden ulaşılması. O yüzden doğru bilgi çok önemli. Eğer twitter bunu engelliyorsa doğru karar olmuş. Ayrıca şu an yapılan hataları günyüzüne çıkarma ve siyaset vakti değil. Elimizden gelen yardımları yapalım inşallah herkes kurtulsun sonrasında yeterince tartışılır. Gerçekten millet çok zor durumda bu durumda bile siyaset yapılıyor bence yapılmamalı

milenix

80+ Gold
Şu anda en öncelikli şey enkazdakilere erkenden ulaşılması. O yüzden doğru bilgi çok önemli. Eğer twitter bunu engelliyorsa doğru karar olmuş. Ayrıca şu an yapılan hataları günyüzüne çıkarma ve siyaset vakti değil. Elimizden gelen yardımları yapalım inşallah herkes kurtulsun sonrasında yeterince tartışılır. Gerçekten millet çok zor durumda bu durumda bile siyaset yapılıyor bence yapılmamalı
siyasetini de doğru bilgisini de yemişim twde herkes istediği şeyi paylaşır sosyal medya sonuç olarak ben bunun için mi kullanıyorum benim belki kendimce takıldığım takip ettiğim şeyler var sırf bu insanların paylaşımları yüzünden platform kapatmak saçma

Megan

80+ Silver
siyasetini de doğru bilgisini de yemişim twde herkes istediği şeyi paylaşır sosyal medya sonuç olarak ben bunun için mi kullanıyorum benim belki kendimce takıldığım takip ettiğim şeyler var sırf bu insanların paylaşımları yüzünden platform kapatmak saçma
Tamam kardeşim sen twitterda keyif yap istediğin şeyleri keyfince izle diye enkaz altındaki o kadar insanı umursamasınlar mı

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Annem akrabasını aradı zar zor ulaştı hala yardım gelmemiş bulundukları bölgeye birde haberlerde duyduğum kadarı ile termal kamera ile bakıyorlarmış sıcaklık yoksa başka yere gidiyorlarmış

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
İsyan çıktığı için kısıtlamışlar diye duydum isyan doğrulanmış ancak kontrol altına almışlar

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
twitterdan korkan ondan etkilenip işini yapamayan devlete devlet diyen ve bunu savunan bunu ve bundan daha fazlasını hak eder. gezi olaylarında da tv de penguenleri izledik bunun ondan farkı yok. savunanlar yarın seçimde yine bunu yapanlara oy versinler ileride interneti tamamen kapatınca onu da savunurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
söylenecek söz yok. enkaz altındaki insanların sesini duyurmak için en çok kullanılan platform Twitter'i neden kapattılar anlamıyorum. Elbette troll verilen adresler var ama bu trolleri gerçeklerle kıyasladığımızda sonuç ortaya çıkıyor.
Ohal durumlarında böyle şeyler yapılması doğru .

milenix

80+ Gold
Tamam kardeşim sen twitterda keyif yap istediğin şeyleri keyfince izle diye enkaz altındaki o kadar insanı umursamasınlar mı
lan ne alaka twyi kapatınca enkaz altındakileri mi kurtardılar ya da ben twde takılınca kurtarılmalarını mı engellemedim yarın interneti kökten kapatırlar onuda savunursun bu kafada devam et

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
lan ne alaka twyi kapatınca enkaz altındakileri mi kurtardılar ya da ben twde takılınca kurtarılmalarını mı engellemedim yarın interneti kökten kapatırlar onuda savunursun bu kafada devam et
bunlar yasakla sorunu çözdüğünü sanan bilgiden korkan kişiler ne anlatabilirsin ki. twitter ile ülkenin elden gideceğini sanan kişilerden ne bekliyorsun. şeffaflık ve bilgi ile dezenformasyon ve yalanı çözersin ama bizde tam tersi. abd de kasırga oluyor deprem oluyor geçen senelerde neredeyse iç savaş çıkıyordu meclis binasına saldırıldı. siyahiler isyan etti. abd ***** mı niye yasaklamadı. dezenformasyon yasasını ilk gün ve bugünlerde her yere ulaştık diyenlere uygulamak lazım.

Top Bottom