Neler Yeni

Neden? Twitteri Neden Kapattınız...

Megan

80+ Silver
lan ne alaka twyi kapatınca enkaz altındakileri mi kurtardılar ya da ben twde takılınca kurtarılmalarını mı engellemedim yarın interneti kökten kapatırlar onuda savunursun bu kafada devam et
Hangi kafadasın bilerek mi anlamıyorsun
Ekiplere vakit kaybı oluşturuyorlar neyini anlamıyorsun hala keyfinin peşindesin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,608
İsim
uwu
İsmi lazım olmayan şahıs bölgede ve "Her yer ulaştık, ulaşılmayan yer yok" gibisinden alenen yalan söylüyor. Foyası ortaya çıkmasın, insanlar kansın diye... Bu memlekette buna inanacak insanlar da var çünkü, olmasa bu adam burada olamazdı zaten.
Herkese geçmiş olsun.
kurtarıldı denilen çocuk gerçekte öldü ama yalan o ölen ozanda akrabam trt haberde 21.30 civarı haberindeki

milenix

80+ Gold
Hangi kafadasın bilerek mi anlamıyorsun
Ekiplere vakit kaybı oluşturuyorlar neyini anlamıyorsun hala keyfinin peşindesin
ekipler işini gücünü bırakıp twye bakıyorsa bu benim sorunum mu la

ogznny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Oğuzhan Yıldırım
Ne bu harekette zerre bir mantık görebiliyorum ne de bu hareketi haklı bulanlarda... Akıl tutulması resmen.

Megan

80+ Silver
ekipler işini gücünü bırakıp twye bakıyorsa bu benim sorunum mu la
Ne bu harekette zerre bir mantık görebiliyorum ne de bu hareketi haklı bulanlarda... Akıl tutulması resmen.
Olayın içinde değilseniz bilmiyorsanız boş yorum yapmayın bari. Madem az bir mantıklı düşünecek kadar kapasiteye sahip değilsiniz yorum kirliliği de yapmayın daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala diyor ki ben neden girip twitterda gezemiyorum

ogznny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Oğuzhan Yıldırım
Yorumuma cevap vererek kirlilik oluşturan sensin güzel kardeşim ben mantıklı bulmadığımı söyledim o kadar. Hak verenlerinde mantık kurduğunu değil sözde mantık kuranlara yalakalık peşinde olduğunu, insan canı yada yardım arayanlara acımadığını düşünüyorum. Bu benim düşüncem farkettiysen herhangi birinden alıntı yaparak cevap vermedim konuya cevap attım sende gidip kendi yorumunu yapabilirsin benim mesajımı alıntılayıp yorum kirliliği vs diye boş yapmana gerek yok sal beni kendi yorumunu yapıp takıl kenarda.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Olayın içinde değilseniz bilmiyorsanız boş yorum yapmayın bari. Madem az bir mantıklı düşünecek kadar kapasiteye sahip değilsiniz yorum kirliliği de yapmayın daha iyi

dostum ne diyorsun ya? 3 gündür deprem bölgesine gitmeyen yetkililer yüzünden insanlar twitter sayesinde binlerce hayat kurtardı!! sen neyi savunuyorsun. ha sen 2 türk askeri işid tarafından yakıldığında internet kapatıldığında da savunmuşsundur. savun yasakları bilgiden kork. devam et böyle. olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip saçmalamaya devam et. wikipedia "vajina" ve "testis torbası" gibi başlıklar yüzünden yıllar önce kapandı. sen bunuda savunursun konuyu buraya getiriyorum çünkü mantık diyorsun bomboş konuşuyorsun.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Ne güzel tartışıyorsunuz rahat rahat.ben iskenderundayım. İnternet ve şebeke sıkıntısı olduğu için gelişmeleri,ulaşılacak numaraları gelecek gidecek yardımları otobüsleri twitterdan takip ediyorduk. Çünkü internet çok sınırlı. gelip gidiyor. twitterı açık bırwktığımızda internet geldiğinde twitler yükleniyor en azından bir şeyler görebiliyoruz. bunu da yazıyorum ama size ulaşırmı bilmiyorum.

Megan

80+ Silver
Ne güzel tartışıyorsunuz rahat rahat.ben iskenderundayım. İnternet ve şebeke sıkıntısı olduğu için gelişmeleri,ulaşılacak numaraları gelecek gidecek yardımları otobüsleri twitterdan takip ediyorduk. Çünkü internet çok sınırlı. gelip gidiyor. twitterı açık bırwktığımızda internet geldiğinde twitler yükleniyor en azından bir şeyler görebiliyoruz. bunu da yazıyorum ama size ulaşırmı bilmiyorum.
Rahat mı? Biz de dışarıda kalıyoruz. Depremin merkez üssü benim memleketim. 19 yıl yaşadığım şehirde ayakta bina kalmadı. Adamlar hala keyiflerini düşünüyor ne diyeyim bunlara

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
rezalet bir ülke gerçekten
van depreminden sonra 2012 de binalar tespit edildi 1-2 bina göstermelik yıkıldı sonra hiç bir şey yapılmadı.
yeni yapılan binaların depreme dayanıklılığı denetlenmedi ve yeni yapılar bile çöktü.
twitter en ufak olayda zaten yasaklanıyor oyuncak ettiler giren zaten vpn dns kullanıp girebiliyor amaçları zaten belli depremzedelerin girmemesi diğer kişiler vpn ile zaten girer. ekşi sözlükte adrese kadar yazıyor hala yardım bekliyorlar.
şunu da belirteyim deprem için yardıma gitmeleri baya geç oldu torpille atanmış kişiler nasıl iş yapacaklarını bilmiyorlar müdahale çok geç oldu bilgili kişiler sahaya sürülmedi eline daha demir kesici aleti bile almamış adam torpille işe atanmış adamlar kurtarmaya çalışıyor insanları memlketin haline bakın.
bir yandan düşünüyorum gerçekten bu halk bunları sonuna kadar hak etmiş umarım akıllanırlar. malum şahsa gram oy çıkmaz.

milenix

80+ Gold

asıl mantıklı düşünmeyen sensin
o göz bandını çıkarıp savunduğun kişilere dön bir bak deprem olduğun beri ne yapmışlar ve deprem olmadan önce ne yapmışlar savunduğun kişilere tekrar bak her olayda sosyal medyaya kısıtlama getirmekten başka ne yapmışlar savunduğun kişilere tekrar bir bak pastebin'i wikipedia'yı niye kapatmışlar savunduğun kişilere bir daha bak kanunları nasıl hiçe saymışlar sonra gel kim haklıymış tekrar bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,068
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom