RTX 2023
Şaşırdık mı peki?Bir şey okumuştum. Gerçek mi bilmiyorum ama eğer ürünü satarsa ürünün kârının %53'ü devlete gidiyormuş.
Hadi işlemci üretilmesin ama bir bilgisayar kasası ya da PSU ne bileyim basit bir şeyler neden üretilmiyor. Yerli olsun benim olsun. Rampage alıp patlayacağına ülkemin malı olsun yani?işlemci üretildi gibi bi şey çıktıydı ortaya da inanmadım
Yerli C4Hadi işlemci üretilmesin ama bir bilgisayar kasası ya da PSU ne bileyim basit bir şeyler neden üretilmiyor. Yerli olsun benim olsun. Rampage alıp patlayacağına ülkemin malı olsun yani?
ülkemin malı deyince genelde aklıma sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanlar, hayvanlara tecavüz edip şiddet eğilimli olanlar geliyo. Benim umudum hiç yokHadi işlemci üretilmesin ama bir bilgisayar kasası ya da PSU ne bileyim basit bir şeyler neden üretilmiyor. Yerli olsun benim olsun. Rampage alıp patlayacağına ülkemin malı olsun yani?
Ben bile üretirdimde Elimizden tutan yok Devlet sana destek vermediği sürece hiçbir şey yapamazsın Hürkuş uçak yaptı hapse atıldı demirağ fabrika yaptı kapatıldı devrime sabotaj edenlerde aynı kişilerHadi işlemci üretilmesin ama bir bilgisayar kasası ya da PSU ne bileyim basit bir şeyler neden üretilmiyor. Yerli olsun benim olsun. Rampage alıp patlayacağına ülkemin malı olsun yani?
bu "yerli anakart" gibi uyduruk bir şey olmaz ve devlet teşvikiyle çıkarsa ben alırım.yerli bir şey çıksa güvenip de sistemime takmam cidden takacak var mı?
Hocam yeterki site buyur:Ben bile üretirdimde Elimizden tutan yok Devlet sana destek vermediği sürece hiçbir şey yapamazsın Hürkuş uçak yaptı hapse atıldı demirağ fabrika yaptı kapatıldı devrime sabotaj edenlerde aynı kişiler