Neler Yeni

Neden ülkemize eğitime değer verilmiyor

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Onlar için imam hatiplerdeki eğitim daha önemli
namaz kıldırmayı bilmeyen imam süs için kapanan kadınlar kuranikerimi okumamış imamhatip öğrencileri sonra imamhatipden mezun çıkıp biri ekonomi bakanı oluyor ülkenin hali notstonks oluyor bu arada 2000+ imamhatip lisesi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tablet dağıtıcaklar ya niye eğitime değer verilmiyor diyorsun. Sende yani, hiç olur mu öyle şey? Saray yapmak varken saraya altın musluk almak varken niye eğitime destek versinler ki?
opssssssss amariga bile tablet vermiyor bizim ta dan aro

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Neye değer veriliyor ki ülkede? Dolar 8 lira olmuş, 8! Tabi bir çoğunuz için pek anlam ifade etmez bu sayı da ben bunun 1.2 civarı olduğu dönemleri bilirim. Dolar 2.4'ken evi satıp 45.000 dolar almıştık, harcadıkça eski haline dönüyor para :D

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Cahil halkı yönetmesi daha kolay

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Neye değer veriliyor ki ülkede? Dolar 8 lira olmuş, 8! Tabi bir çoğunuz için pek anlam ifade etmez bu sayı da ben bunun 1.2 civarı olduğu dönemleri bilirim. Dolar 2.4'ken evi satıp 45.000 dolar almıştık, harcadıkça eski haline dönüyor para :D
ben min 1.8 iken gördüm doları o zaman asgari ücret 350 tl di galiba o zamanlar 20 tl ye marketi satın alabiliyordun şimdi 100tl ye bi yağ bi tuz bi yoğurt bi yumurta e oldu zaten 120 tl

Cahil halkı yönetmesi daha kolay
birileri sarayında rahat oturacak diye milyonlarca gencin hayatıyla oynamak Sonra tv lerde Allah Allah diyip dini konuşmak hmm bence müslüman bi insan bunu yapmaz

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ondan bahsediyorum işte. Kim ne yapsın düşünen insanı. Başlarına bela mı olsun .
Knk işte Türk milletinin %75'i düşünmüyor. Düşünsek bu halde olmazdık. Düşünen adamlar dünyanın en büyük sosyal devleti oldu. Biz hala kura bağlı ekonomi ile yaşıyoruz.

Excator23cm

80+ Gold
dediğime inanmıyabilirsiniz ama fetöcüler yüzünden benim kuzenim kaç sene önce 94 puan almıştı kpss den kesin yerleirim diyordu ama bir baktık herkes 100 puan alöış herkes 100 sonra öğrendikki fetöcüler soruları çalmış aslında ülkemizdekiler çok zeki fakat bir sebeple önümüze geçiliyor

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
gerçi devir torpil devri varsa bi devlet de yetkili tanıdık senden alası yok

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Suriyeliler varken öğrencilere iş düşmüyor maalesef

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Knk işte Türk milletinin %75'i düşünmüyor. Düşünsek bu halde olmazdık. Düşünen adamlar dünyanın en büyük sosyal devleti oldu. Biz hala kura bağlı ekonomi ile yaşıyoruz.
Çok haklısın düşünmeyenlerin cefasını düşünenlerin çektiği bir dünya da ezilmekten başka bir şeye yaramıyoruz gibi hissediyorum.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
ben min 1.8 iken gördüm doları o zaman asgari ücret 350 TL di galiba o zamanlar 20 TL ye marketi satın alabiliyordun şimdi 100tl ye bi yağ bi tuz bi yoğurt bi yumurta e oldu zaten 120 TL

birileri sarayında rahat oturacak diye milyonlarca gencin hayatıyla oynamak Sonra tv lerde Allah Allah diyip dini konuşmak hmm bence müslüman bi insan bunu yapmaz
eğerki o kişi din tüccarı ise yapar

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
cahil toplum daha faydali ondan. koyun mehhh dedigce oraya yürüyor.
mohh dedigce, ohh dedigce duruyor yerinde. daha kolay kontroll ediliyor

Çünkü eğitime yapılacak yatırım sanayiye yapılıyor güya sanayiye yatırım yapılınca ekonomi iyi olacakmış ancak teknoloji insanı değil insanın teknolojiyi seçmesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,855
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom