Neler Yeni

Neden ülkemize eğitime değer verilmiyor

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
IMG_20201008_201236.jpg
Tahttaki eğitimsiz olduğu için.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ne biliyim öğrencilere değer verilmiyor ülkede matematiğin iyiyse mühendis( 2 gün sonra başlıyor binadan malzeme çalmaya) iyi sözelciysen avukat hukukcu( 2 gün sonra haklıyı haksız haksızı haklı yapıyorlar) ikiside varsa doktor (hastanelerde suratsız suratsız aman paramı alır bakarım tarzı yaşıyorlar)
Öyle öyle ben matematiği falan boşverdim yani aşırı önemsememeye başladım. Kendimi geliştirip kurtulmaya bakıyorum. Çünkü gelecek yok .

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Düşünen insan olsa ne olacak? Diğer ülkelerde durumlar nasıl, bizden iyi.

Düzenin değişmesi lazım. Eğitim sistemi çocukları 18 yaşına kadar avutmaktan ileri gidemiyor.
Böyle eleştirip oturmak yerine kendiniz için bir şeyler yapmanız gerek. Yani bunu bahane etmeyin. Yapacak bir şey yok.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
mesela çinde lise bitiremeyenler oy kullanamıyor türkiyede öyle bişey olsa hmm (asla olmaz yapmazlar yapsalar kazanamazlar)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünen insan olsa ne olacak? Diğer ülkelerde durumlar nasıl, bizden iyi.

Düzenin değişmesi lazım. Eğitim sistemi çocukları 18 yaşına kadar avutmaktan ileri gidemiyor.
Böyle eleştirip oturmak yerine kendiniz için bir şeyler yapmanız gerek. Yani bunu bahane etmeyin. Yapacak bir şey yok.
nerden çalışmadığımı bilyorsunki fakat çalışanda çalışmayanda boş beleş iş yok okumana deyecek bi maaş alamıyorsun heryer asgari ücret veriyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
mesela çinde lise bitiremeyenler oy kullanamıyor türkiyede öyle bişey olsa hmm (asla olmaz yapmazlar yapsalar kazanamazlar)
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden çalışmadığımı bilyorsunki fakat çalışanda çalışmayanda boş beleş iş yok okumana deyecek bi maaş alamıyorsun heryer asgari ücret veriyor
Yeni nesil resmen memuriyete zorlanıyor özel sektöre girmek iki bakımdanda işkence biri para geçindirmek birisi üstündekinin sözünü dinlemek

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bence herseyin ozeti şu
IMG_20201008_201653.jpg

Alperen00_

80+ Bronze
Eğitimli nesil ile daha bilinçli kişiler,gençler yetişeceği için yetişince de herkes her şeyin farkına varacağı için oy toplayamayacaklar.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Yeni nesil resmen memuriyete zorlanıyor özel sektöre girmek iki bakımdanda işkence biri para geçindirmek birisi üstündekinin sözünü dinlemek
neden 16 sene okuyup hiç okumamış parası olan (market,kafe,restoran) tarzı yerlerde çalışıyımki okumadanda çalışabiliyorum yani oralarda

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Eğitimli nesil ile daha bilinçli kişiler,gençler yetişeceği için yetişince de herkes her şeyin farkına varacağı için oy toplayamayacaklar.
zaten bilincine varanlarda ülkede durmuyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
neden 16 sene okuyup hiç okumamış parası olan (market,kafe,restoran) tarzı yerlerde çalışıyımki okumadanda çalışabiliyorum yani oralarda
ülkede işsizlik olduğu için böyle sen almanyaya veya amerikaya gitsen okuyan öğrenciler günlük olarak çalışıyor iş yerleri her gün çalışan değiştiriyolar part-time olarak

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
1602177563392.png
ı go to (türkiye hariç her yer olur)

Top Bottom