- En İyi Cevap
- 101
Dahası
Evet R5 1600 12nm = AFPcde ki işlemciyi diyorum
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet R5 1600 12nm = AFPcde ki işlemciyi diyorum
Peki gidip 14nm göndermezler değil mi. Anlamam bu işlerden ondan montaj ve deneme sürümü win10 ile alıp key alıcam internetten. Güvenli mi teknobiyotik.comEvet R5 1600 12nm = AF
Evet daha önce alışveriş yaptım, güvenli bir yer.Peki gidip 14nm göndermezler değil mi. Anlamam bu işlerden ondan montaj ve deneme sürümü win10 ile alıp key alıcam internetten. Güvenli mi teknobiyotik.com
Nasıl anlarım 14 yada 12 nm olduğunuEvet daha önce alışveriş yaptım, güvenli bir yer.
Normalde göndermezler ancak beşer şaşar, yanlışlıkla 14nm de gönderebilirler. Sorun olursa geri yollarsın 12nm gönderirler. Bu arada bu teknobiyotikten alıyorsun diye değil, gidip Vatandan da alsan karışabilir, garantisi yok yani.
Bilgisayara program indirerek anlayabilirsin, kolay bir işlem.Nasıl anlarım 14 yada 12 nm olduğunu
Aynen sonunda af yazıyor [emoji1787] ama montajlanmış gelicek. Bu fotosunu attığınız yeri görebilecek miyim montajlı gelinceAlıntıyı görüntüle
Üstündeki koda bakarak anlayabilirsiniz, eğer 14nm ise kargoyu kabul etmezsiniz.
CPU soğutucuyu çıkarıp macunu silmeniz gerekiyor. CPU-z ile sistemden de bakabilirsiniz.Aynen sonunda ad yazıyor [emoji1787] ama montajlanmış gelicek. Bu fotosunu attığınız yeri görebilecek miyim montajlı gelince
CPU-ZHangi program?
Arkadaş program indirerek görebileceğimiz söylemiş. Daha kolay geldi [emoji16]CPU soğutucuyu çıkarıp macunu silmeniz gerekiyor.
Toplam 7000 TL bütçen vardı diye hatırlıyorum. Monitör ve klavyeye 1500 TL ayıracağını varsayarsak 5500 TL kalıyor elinde. 5500 TL ile RX 580 almak mantıklı olmaz.Pcyi alınca ilk iş cpu z indiricem. 16 gb RAM ryzen 5 1600 af rx 580 8gb alıcam karar kıldım [emoji1787]