S o r r o w
80+
- Reaksiyon skoru
- 203
Arkadaşlar yeni çıkmış galiba fikirlerinizi merak ediyorum hem bilgilenmiş olurum
ben gördüğüm kadarıyla söylücem de rtx 4060 ve rx 7600 gibi kartlardan temel farkları ne nesi bu kadar iyi, bi de yeni çıktığı için problemleri falan var mısıfır en mantıklı kart şuan için bence fp olarak
canavar gibi kart yeminle bu ne ısı değerleri fps değerleri cpu kullanımı falan her şey çok yi gözüküyorBöyle bir şey.
o kartlara göre daha uygun ayrıca daha yüksek vrami mevcut. sadece tam olarak optimize değil.ben gördüğüm kadarıyla söylücem de rtx 4060 ve rx 7600 gibi kartlardan temel farkları ne nesi bu kadar iyi, bi de yeni çıktığı için problemleri falan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
canavar gibi kart yeminle bu ne ısı değerleri fps değerleri cpu kullanımı falan her şey çok yi gözüküyor
Hocam konuya dahil oluyorum ama yeni konu açmamak için fiyat bandı 9-10 civarı düşer mi sizce ? 1660 da kaldım uçuk kartlara da geçemem bu f/p almak istiyorum da size de sormak istedim ileriki zamanda düşer mi artar mı sizce ?o kartlara göre daha uygun ayrıca daha yüksek vrami mevcut. sadece tam olarak optimize değil.
Düşer diye tahmin ediyorum indirimler ile vesaireHocam konuya dahil oluyorum ama yeni konu açmamak için fiyat bandı 9-10 civarı düşer mi sizce ? 1660 da kaldım uçuk kartlara da geçemem bu f/p almak istiyorum da size de sormak istedim ileriki zamanda düşer mi artar mı sizce ?
Sağ olun hocam 1 2 ay bekleyip görelim iyi forumlar.Düşer diye tahmin ediyorum indirimler ile vesaire
bende de rx7600 var asus 2-3 ay bekleyem de fiyatlar 2. ele eşit ve biraz fazla olursa alacam direkt fena kartSağ olun hocam 1 2 ay bekleyip görelim iyi forumlar.![]()
![]()