Neler Yeni

Nedir Bu Standby Memory

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
Bu gün valorant oynamak için valorantı açmaya çalıştım açılmadı bilgisayarın renkleri tersine döndü kitlendi ben de kapattım minidump dosyalarını incelediğimde valorant kaynaklı bir ram hatası olduğunu gördüm internette yabancı kaynakları araştırırken standby raminizi çok fazlaysa temizlemek tarzında bir şey gördüm bakıyım dedim 7gb aşağıda gördüğünüz gibi bu nedir bilen var mı ya da temizleyince falan performans artar mı?

1673137768252.png

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bu gün valorant oynamak için valorantı açmaya çalıştım açılmadı bilgisayarın renkleri tersine döndü kitlendi ben de kapattım minidump dosyalarını incelediğimde valorant kaynaklı bir ram hatası olduğunu gördüm internette yabancı kaynakları araştırırken standby raminizi çok fazlaysa temizlemek tarzında bir şey gördüm bakıyım dedim 7gb aşağıda gördüğünüz gibi bu nedir bilen var mı ya da temizleyince falan performans artar mı?

Alıntıyı görüntüle
Şu yeni sezon geldiğinden beri valorantta baya sorun yaşayan kişileri görüyorum hem çevremde hem forumda, bu tür problemler bence Valorant ile alakalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olabilir, çevreme sordum kimse sorun yaşamadığını söyledi çevremde tek windows 11 kullananda benim onla da alakalı olabilir bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,379
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom