Neler Yeni

Need for speed serisinden oyun önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
Yeni bir sistem alıyorum ve bir adet yeni nesil need for speed oyunu satın almak istiyorum oyunda aradığım araç ve modifikasyon seçeneklerinin bol olması.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,206
İsim
Mert Can Ergün
2015 al

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Yeni bir sistem alıyorum ve bir adet yeni nesil need for speed oyunu satın almak istiyorum oyunda aradığım araç ve modifikasyon seçeneklerinin bol olması.
Gerçekçilik istiyorsanız kesinlikle paybacki öneririm. Videolarını diğerleriyle karşılaştırdığınızda farkı anlayacaksınız. Ayrıca hikayesi de bence başarılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paybaaaack vutututututu rıııııın
Online seçeneği var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekçilik istiyorsanız kesinlikle paybacki öneririm. Videolarını diğerleriyle karşılaştırdığınızda farkı anlayacaksınız. Ayrıca hikayesi de bence başarılı.
Payback'i biraz seyrettim most wanted 2012 deki gibi sokakta araba bulup kendine geçirebiliyormuşsun o sistemi pek beğenmiyorum açıkcası. birde payback online sunucuları varmı girip oynayabileceğim?

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Online seçeneği var mı?

Payback'i biraz seyrettim most wanted 2012 deki gibi sokakta araba bulup kendine geçirebiliyormuşsun o sistemi pek beğenmiyorum açıkcası. birde payback online sunucuları varmı girip oynayabileceğim?
Bilgim yok o konuda açıkcası

MehmeTD

80+ Bronze
Online seçeneği var mı?

Sunucuları kapanmıştı galiba

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,206
İsim
Mert Can Ergün
Online seçeneği var mı?

Online var da fazla bir şey yok boş boş geziyorsun ilk çıktığı zamanlar da 2015 online tabanlı oyun oyun film gibi

Top Bottom