Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,697 Dahası Reaksiyon skoru 1,166 İsim Yusuf Karakaya 22 Eylül 2021 #1 Para karşılığı çeviri yapmak istiyorum nerelere reklam verebilirim veya hangi sitelerde iş alabilirim? (Çeviri yapacak olan benim)
Para karşılığı çeviri yapmak istiyorum nerelere reklam verebilirim veya hangi sitelerde iş alabilirim? (Çeviri yapacak olan benim)
DiyarbakırınKarpuzu 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 650 22 Eylül 2021 #2 Vuudx yazmış: Para karşılığı çeviri yapmak istiyorum nerelere reklam verebilirim veya hangi sitelerde iş alabilirim? (Çeviri yapacak olan benim) Devamı için tıklayın... bionluk sitesinde oturum açabilirsin.
Vuudx yazmış: Para karşılığı çeviri yapmak istiyorum nerelere reklam verebilirim veya hangi sitelerde iş alabilirim? (Çeviri yapacak olan benim) Devamı için tıklayın... bionluk sitesinde oturum açabilirsin.
S Samet38 80+ Silver Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 4,144 Dahası Reaksiyon skoru 2,033 İsim Samet Samet 22 Eylül 2021 #3 Bunun için dili gayet iyi bilmen gerekiyor. Bazı kişiler çeviriden veya insanlara sorarak yapmayı düşünenler oluyor. Eğer sende o kişilerdensen yapmanı önermem.
Bunun için dili gayet iyi bilmen gerekiyor. Bazı kişiler çeviriden veya insanlara sorarak yapmayı düşünenler oluyor. Eğer sende o kişilerdensen yapmanı önermem.
meques 80+ Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 111 Dahası Reaksiyon skoru 46 İsim Mert 22 Eylül 2021 #4 fiverr