arkadaslar suanda twitchte yayin yapiyorum ama twitch yeni kullanicilar icin pek uygun degil bildiginiz gibi. ekstra olarak 1 platformda daha yayin acmak istiyorum sizce dlive da mi acmam daha mantikli olur youtube da mi ?
en mantiklisiTiktok
Ciddi dedim bu aradaen mantiklisi
aga genelde minecraft valorant falan oynuyorum tiktokta olurmu ki onlarCiddi dedim bu arada
Yeni kisilerin daha cok etkilesim almasi icin en mantiklisi orasi gibi cunku kesfet sistemi yuzunden
Twitch de yeni yayincilarin kitle kazanmasi cok zor
Ben yayin acsaydim tiktokda acardim sansimin daha yuksek oldugunu dusunurdum
ytde yeni başlayanlar için en zor platform gibi duruyorYouTube daha uygun gibi gözüküyor.
Twitch ve youtube ikilisi en mantıklısı oluyor.arkadaslar suanda twitchte yayin yapiyorum ama twitch yeni kullanicilar icin pek uygun degil bildiginiz gibi. ekstra olarak 1 platformda daha yayin acmak istiyorum sizce dlive da mi acmam daha mantikli olur youtube da mi ?
Twitch ve youtube ikilisi en mantıklısı oluyor.
En çok aktiflik onlarda çünkü bu sayede daha fazla izlenebiliyorsun.
Valorant,Minecraft,LoL gibi klasikleşmiş oyunları oynarsan hızlı büyüyeceğini düşünüyorum.
Rekabetçi oyunlarda olabilir Btf cs:go vs. onlarda fazla izleniyor.
cok tesekkur ederim arkadaslarTwitch ,Youtube ,Tiktok bu üçlüyü çok iyi kullanırsan tanınmaya başlarsın ama şöyle bir şey yapman lazım ekstra olarak Youtube ve Tiktok platformu üzerinden kısa-kısa short videolar paylaşman lazım.